Opzichter NPO

Stèfanie Leinders
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stèfanie Leinders
JUN 17
Limburg Tijdelijk HBO
17.07.2020 100286986
Solliciteren

Over de functie

Goed, veilig en betaalbaar wonen. Als opzichter niet planmatig onderhoud draag jij een steentje bij voor onze opdrachtgever in Limburg.


Als opzichter niet-planmatig onderhoud ben je binnen de vastgestelde procedures, kaders en werkafspraken verantwoordelijk voor de technische coördinatie van het klachtenonderhoud, de herstel- en verbeterwerkzaamheden in mutatiewoningen en de uitvoering van na-investeringen.  


Je onderhoudt intern contacten met collega’s binnen Vastgoed, Wonen en Centrale Diensten (klantenservice). Dit is gericht op informatie-uitwisseling, afstemming, voortgang en de status van uitvoering van de werkzaamheden. Ook richt jij je op het handhaven van kwaliteit en het technisch woningonderhoud door middel van externe contacten met bijvoorbeeld huurders en (onder)aannemers. Je hebt te maken met budgetten en kaders van het verhuurbeleid en strategisch voorraadbeheerplan. Deze complexe beheerplannen en jij zorgen samen voor een zo goed mogelijke kwaliteit van de woningen en dus de leefsituatie van de huurders.


Een uitdaging? Wij kunnen deze taak aan jou overlaten en ondertussen zorgen wij voor jou!

Behalve een passend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en reiskosten, vinden we het belangrijk dat jij op nummer 1 staat bij Maandag®. We zorgen er samen voor dat je goed voorbereid het sollicitatiegesprek in gaat en je krijgt de ruimte jezelf te blijven ontwikkelen via onze eigen Academy. Je ontvangt daarnaast persoonlijke projectbegeleiding van je accountmanager Marvin en een luisterend oor van je recruiter Stèfanie!


Spreek ik je snel?

l 06 57 08 50 82

l stefanie.leinders@maandag.nl


Functie eisen

·        Je hebt kennis van bouwkunde, vastgoedbeheer en woninginstallaties

·        Je hebt eerder gewerkt voor een woningcorporatie en het liefst in een soortgelijke functie

·        Je hebt een HBO diploma op zak


Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Stèfanie Leinders
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stèfanie Leinders