Mutatie opzichter

Stèfanie Leinders
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stèfanie Leinders
MEI 15
Limburg Tijdelijk HBO
14.06.2020 100287224
Solliciteren

Over de functie

Met jouw bouwkundig inzicht draag je bij aan goed wonen voor iedereen. Voor onze opdrachtgever in Limburg zoek ik een mutatieopzichter.


Je koffiemok is leeg, je agenda gecheckt. Tijd om op pad te gaan. Je stapt in je auto en rijdt naar de eerste woning, een die vrij komt. Je neemt de staat van de woning op en beoordeelt of er iets moet worden aangepast door de huurder of de corporatie. Met je tablet loop je de hele woning na. Daarna maak je afspraken met de huurder die heeft opgezegd en plan je ook alvast de eindopname. Eventueel neem je meteen contact op met de aannemer om het een en ander te bespreken en ze aan het werk ze zetten. Dit zodat je de woning goed kan opleveren aan de nieuwe huurders.


Wat krijg jij daarvoor terug?

Een dienstverband bij Maandag®! Behalve een passend salaris vinden wij het ook belangrijk dat jij altijd op nummer 1 staat. We zorgen samen voor een goed voorbereid gesprek bij de opdrachtgever en je krijgt de kans jezelf te blijven ontwikkelen via onze eigen Academy. Daarnaast ontvang je projectbegeleiding van je accountmanager en een luisterend oor van je recruiter. Dit alles voor jouw werkplezier en daarmee die van ons!


Interessant? De koffie staat klaar!


l 06 57 08 50 82

l stefanie.leinders@maandag.nl


Functie eisen

·        Een diploma HBO Bouwkunde op zak? Dat is een pré!

·        Je hebt ervaring binnen een woningcorporatie of hebt er mee samen gewerkt als ketenpartner

·        Je staat graag in contact met mensen


Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector, zoals woningcorporaties. Wij helpen onze opdrachtgevers door snel inzetbare professionals voor te stellen bij bijvoorbeeld langdurige ziekte, zwangerschap of enorme drukte. We bieden werken op projectbasis aan. Deskundigen op het gebied van corporatiewereld waarin energie en leergierigheid centraal staat. De kans te ontplooien, te ontwikkelen én expertise te delen. Dit zowel voor de opdrachtgever als de professional. De beste match om elkaar te blijven stimuleren!


Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Jou binnenkort ook?   


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Stèfanie Leinders
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stèfanie Leinders