Financial Controller

Mariam Arseenian
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mariam Arseenian
MEI 08
Utrecht Permanent HBO
07.06.2020 102601699
Solliciteren

Over de functie

Voor een woningcorporatie in het zuiden van de provincie Utrecht ga jij aan de slag als Financial Controller. De woningcorporatie voelt zicht sterk verbonden met haar stad en de bewoners. Daarom zijn zij op zoek naar een ervaren controller die het belangrijk vindt een bijdrage te leveren aan goede leefomgeving voor de huurders.

Als Financial controller kom je in het team Financiën te werken met zes andere collega’s. Je gaat zelfstandig te werk met de volgende taken:

-        Het in kaart brengen van de financiële en niet-financiële prestaties

-        Samenstellen van kwartaalrapportages en input leveren voor de jaarrekening

-        Analyseren en optimaliseren van bedrijfsmatige werkprocessen

-        Je vertaalt sturingsvraagstukken van de organisatie in sturingsinformatie en je onderkent en beheerst de risico’s

-        Je voert het interne controleplan en control-activiteiten uit voor de projecten, jaarrekening en waardering van het vastgoed.

Daarnaast rapporteer je aan, en stem je af met je collega’s het management en bestuurders. Met jouw enthousiasme en overtuiging draag jij een duidelijk advies over aan anderen. 

Functie eisen

-        Je hebt een hbo+ of academisch opleidingsniveau

-        Je hebt ervaring als controller bij een woningcorporatie en kennis van corporatie-financiën

-        Je bent contactvaardig en hebt een groot analytisch vermogen

Over het bedrijf

Wat kun jij van ons verwachten?


Naast een uitdagende functie krijg jij persoonlijke aandacht van je recruiter en accountmanager. Jij word ook lid van Club Maandag: Een fantastische manier om andere concerncontrollers op een laagdrempelige manier te ontmoeten. Jij ontvangt een marktconform salaris op basis van de CAR-UWO en jij hebt recht op reiskostenvergoeding. Daarnaast behoren de pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld (8%) uiteraard tot de voorwaarden.


Ben jij de persoon die wij zoeken? Schroom niet om contact met me op te nemen. Mijn contactgegevens zijn boven aan deze pagina te vinden!


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mariam Arseenian
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mariam Arseenian