Verhuurmakelaar vast dienstverband

Kristel van Esch
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kristel van Esch
FEB 14
Noord-Brabant Vast HBO
15.03.2020 100229196
Solliciteren

Over de functie

Jij voelt je thuis in de corporatiesector en hebt bij verschillende corporaties ervaring opgedaan op het gebied van verhuur, advisering en bemiddeling. Je vindt het leuk om nieuwe huurders en collega’s te ontmoeten om op deze manier jouw netwerk te vergroten. Jij weet de behoefte van de huurder als geen ander in kaart te brengen en kan dan ook een juiste oplossing bieden. Je bent nieuwsgierig naar hoe andere corporaties te werk gaan en je wil jezelf, jouw kennis, kunde en kwaliteiten graag zichtbaar maken bij verschillende corporaties.


Als verhuurmakelaar heb jij ervaring met:

 • Het onderhouden van contacten met nieuwe, bestaande en vertrekkende huurders.
 • Advies verlenen aan huurders over het huren van woningen.
 • Het correct vastleggen van inkomensgegevens.
 • Het begeleiden van (groep)bezichtigingen.
 • Het uitvoeren van begin- en eindinspecties van woningen.
 • De coördinatie en uitvoering van de (administratieve) afhandeling van het mutatieproces.
 • Contacten onderhouden met de opzichters en de door hun te voeren werkzaamheden aansturen.Functie eisen


 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring met het werken met minimaal een van de volgende systemen: Dynamics Empire, Tobias AX/SG, NCCW, of Viewpoint.
 • Je hebt kennis van het huurrecht.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen een woningcorporatie in een soortgelijke functie.

Over het bedrijf

Maandag® Woningcorporaties heeft direct contact met verschillende woningcorporaties in regio Eindhoven. Deze corporaties geven aan dat er momenteel veel vraag is naar verhuurmakelaars. Dit betekent dat er binnen Maandag® ruimte vrij is gekomen om een verhuurmakelaar op contract te nemen. Wanneer jij je als verhuurmakelaar voegt bij ons team van woningcorporatieprofessionals, bieden wij jou flexibele zekerheid. Je krijgt een vast dienstverband en samen bepalen wij de invulling van jouw opdrachten. Ik ga met jou in gesprek om erachter te komen welke projecten het beste bij je passen en de Accountmanager gaat op zoek naar de corporatie die het beste bij jou past, zo realiseren wij de beste match. Je krijgt een uitstekend salaris dat aansluit bij jou opleiding en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Vakantiedagen, vakantiegeld en een pensioenregeling behoren ook tot de voorwaarden. Via de Maandag® Academy krijg je ook ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Kristel van Esch
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kristel van Esch