Klantadviseur Vast Dienstverband

Kristel van Esch
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kristel van Esch
FEB 14
Noord-Brabant Vast MBO
15.03.2020 100263867
Solliciteren

Over de functie

Het probleem achter het probleem achterhalen en een passende oplossing bieden, dat is wat jou als Klantadviseur drijft en waar jij energie van krijgt! 


Ter uitbreiding van ons team Woningcorporatieprofessionals ben ik op zoek naar een enthousiaste en gedreven Klantadviseur. Heb jij in jouw loopbaan ervaring opgedaan als Medewerker KCC, Medewerker reparatielijn, Woonadviseur of Klantadviseur binnen een corporatie en vind je het interessant om jouw kennis en kunde te delen met verschillende corporaties? Dan kom jij misschien wel in aanmerking om voor Maandag® aan de slag te gaan als Klantadviseur.


Wanneer jij je als Klantadviseur voegt bij ons team van Woningcorporatieprofessionals, bieden wij jou flexibele zekerheid. Je krijgt een vast dienstverband en samen bepalen wij de invulling van jouw opdrachten. Ik ga met jou in gesprek om erachter te komen welke projecten het beste bij je passen en de accountmanager gaat op zoek naar de corporatie die het beste bij jou past, zo realiseren wij de beste match. Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt bij jouw opdracht. De accountmanager wordt jouw projectbegeleider, en zal ook samen met jou en de opdrachtgever gesprekken voeren om te monitoren of het project van beide kanten naar verwachting verloopt. Mocht je tijdens jouw opdracht behoefte hebben aan een bepaalde training omdat jij je verder wil ontwikkelen, laat het mij dan weten! Dan zoek ik uit welke mogelijkheden de Maandag® Academy jou kan bieden. 

Functie eisen

Wie ben jij?

Jij voelt je thuis in de corporatiesector en hebt bij verschillende corporaties ervaring opgedaan op het gebied van klantcontact en advisering. Je vindt het leuk om nieuwe huurders en collega’s te spreken om op deze manier jouw netwerk te vergroten. Jij weet de behoefte van de huurder als geen ander in kaart te brengen en kan dan ook een juiste oplossing bieden. Je bent nieuwsgierig naar hoe andere corporaties te werk gaan en je wil jezelf, jouw kennis, kunde en kwaliteiten graag zichtbaar maken bij verschillende corporaties.


Minimale eisen

·       Je hebt ervaring met het werken met minimaal een van de volgende systemen: Dynamics Empire, Tobias AX/SG, NCCW, of Viewpoint.

·       Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau.

·       Je bent tussen de 24 en 36 uur per week beschikbaar.

·       Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen een woningcorporatie in een soortgelijke functie.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®. Heb jij interesse om in een vast dienstverband te werken, dan kunnen wij samen met jou kijken wat hierin mogelijk is. Je krijgt een uitstekend salaris dat aansluit bij jou opleiding en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Vakantiedagen, vakantiegeld en een pensioenregeling behoren ook tot de voorwaarden. Via de Maandag® Academy krijg je ook ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Kristel van Esch
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kristel van Esch