Voortgezet onderwijs

Werken in het voortgezet onderwijs bij MAANDAG!

Sta je aan het begin van je onderwijscarrière en wil je werken in het voortgezet onderwijs? Of je sta je al even voor de klas en kan jouw loopbaan in het voortgezet onderwijs wel een frisse herstart gebruiken? Dan zit je bij Maandag® in beide gevallen goed! We zoeken in het hele land fanatieke docenten met een eerstegraads of tweedegraads onderwijsbevoegdheid.
 

Daag jezelf uit als docent!

Ga je als docent werken in het voortgezet onderwijs bij Maandag®, dan ga je net even een stap verder. Zowel voor je persoonlijke ontwikkeling als je onderwijsloopbaan. Wanneer je bij ons als docent aan de slag gaat, haal je gegarandeerd het beste uit jezelf. Geef je cv een superboost en leer jezelf maximaal kennen. Bij Maandag® halen we samen het beste uit jouw talent. Sta jij te popelen om jezelf uit te dagen? Dan staan wij voor jou klaar met afwisselende vacatures in het voortgezet onderwijs!
 

Bekijk alle vacatures in het voortgezet onderwijs

 

De maandag van Peter

Functie: Docent Nederlands voortgezet onderwijs

Wat betekent werken in het voortgezet onderwijs voor jou?

“Leerlingen zien natuurlijk graag een jonge, populaire gast voor de klas, maar toch merk ik dat mijn senioriteit er ook voor zorgt dat ze naar me luisteren. Die oude man weet vast waar-ie het over heeft! Andersom houden de leerlingen me jong. Ze vertellen me wat ze in het weekend hebben gedaan, wat hen bezighoudt.

Een les hoeft ook niet alleen maar taakgericht te zijn, gezelligheid hoort er ook bij. Zo ga ik nog elk jaar eten met mentorleerlingen van een oude school. ‘Meneer, ik denk dat ik een gezin wil stichten, wat vindt u daarvan?’ vroeg één van hen me laatst. Dat oud-leerlingen dat soort persoonlijke kwesties nog steeds met me willen bespreken, vind ik heel bijzonder.”


Wil je net als Peter werken in het voortgezet onderwijs bij Maandag®? Bekijk onze actuele vacatures in het voortgezet onderwijs en solliciteer!
 

 

Persoonlijke aandacht & coaching

Eerst wie, dan wat. We leren je graag beter kennen, want bij Maandag® zien we de mens achter de mens. Je hebt een vast aanspreekpunt en kunt altijd bij ons terecht om te sparren over situaties die je tegenkomt in je werk of voor advies over jouw loopbaan in het onderwijs.
 

Afwisseling, want elke opdracht is anders

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals in het onderwijs. We werken samen met het merendeel van de middelbare scholen door heel Nederland. Door dit uitgebreide netwerk vinden wij altijd de perfecte match voor jou!
 

Gratis trainingen via de Maandag Academy®

Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van talent. Zo ook in jou. Via de Maandag® Academy kun je klassikale trainingen volgen of je theoretische kennis online bijspijkeren. Onze docenten hebben altijd en overal toegang tot al onze vakinhoudelijke, vakdidactische en pedagogische cursussen. Zo blijf je helemaal bij in het onderwijsvak!

Een vliegende start met Maandag® Startklaar
Ben je nog bezig met afstuderen, net afgestudeerd of een startende docent? Dan geeft Maandag® Startklaar jouw carrière in het voortgezet onderwijs een extra duwtje in de rug. We bieden een jaar lang persoonlijke begeleiding aan starters in het onderwijs.


Bekijk alle vacatures in het voortgezet onderwijs
 
MAANDAG! maakt jouw baan in het onderwijs nét iets mooier
  • Persoonlijke aandacht & coaching
  • Afwisseling, want elke opdracht is anders
  • Gratis trainingen via de Maandag® Academy