Speciaal onderwijs

Werken in het speciaal onderwijs bij MAANDAG!

Ben je net of bijna afgestudeerd en kan je niet wachten om als leerkracht in het speciaal basisonderwijs, als AVO-docent op het voortgezet speciaal onderwijs of op een cluster 4-school aan de slag te gaan? Of sta je al even voor de klas en kan jouw loopbaan in het speciaal onderwijs een frisse herstart gebruiken? Dan zit je bij Maandag® in elk geval goed!

We zoeken in heel Nederland bevlogen SBO-leerkrachten met een pabo-diploma, die les willen geven in het speciaal basisonderwijs en op cluster 4-scholen (leerlingen met ernstige gedragsstoornissen en/of psychiatrische problematiek). Ook hebben we regelmatig vacatures voor AVO-docenten in het voortgezet speciaal onderwijs.

Haal het beste uit jouw onderwijstalent!

Werken in het speciaal onderwijs bij Maandag® betekent net even een stap verder. Voor je loopbaan, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Wanneer je bij ons als groepsleerkracht op een SBO-school, cluster 4-school of als AVO-docent op het voortgezet speciaal onderwijs aan de slag gaat, haal je gegarandeerd het beste uit jezelf. Geef je cv een superboost en leer jezelf maximaal kennen. Bij Maandag® halen we samen het beste uit jouw talent.

Werken in het speciaal onderwijs, een baan die ertoe doet
Zie je het als jouw taak om nieuwe generaties, die extra aandacht nodig hebben, klaar te stomen voor de toekomst? Dan staan wij bij Maandag® voor jou klaar met afwisselende vacatures in het speciaal onderwijs!

Bekijk alle vacatures in het speciaal onderwijs

 

De Maandag van Coen

Functie: Docent speciaal onderwijs

Wat betekent werken in het speciaal onderwijs voor jou?

“Ik ben erg ambitieus. Dat moet ook wel in het onderwijs, denk ik. Leerlingen zijn van je afhankelijk. Als ik verzaak, kunnen zij hun werk niet goed doen. Elke dag ben ik daarom keihard aan het werk en doe ik mijn stinkende best ze iets bij te brengen en een band op te bouwen.

Het is mooi om te zien dat dat ook zijn vruchten afwerpt. Op mijn eerste werkdag liep een leerling bijna weg omdat-ie niets met me te maken wilde hebben. De laatste dag voor de zomervakantie bleef hij snikkend achter in de klas; hij wilde met me mee naar het volgende jaar.”  


Wil je net als Coen werken in het speciaal onderwijs bij Maandag®? Bekijk onze actuele vacatures in het speciaal onderwijs en solliciteer!

 

Persoonlijke aandacht & coaching

Eerst wie, dan wat. We leren je graag beter kennen, want bij Maandag® zien we de mens achter de mens. Je hebt een vast aanspreekpunt en kunt altijd bij ons terecht om te sparren over situaties die je tegenkomt in je werk of voor advies over jouw loopbaan in het onderwijs.
 

Afwisseling, want elke opdracht is anders

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals in het onderwijs. We werken samen met het merendeel van de SBO-scholen en middelbare scholen voor voorgezet speciaal onderwijs door heel Nederland. Door dit uitgebreide netwerk vinden wij altijd de perfecte match voor jou!
 

Gratis trainingen via de Maandag Academy®

Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van talent. Zo ook in jou. Via de Maandag® Academy kun je klassikale trainingen volgen of je theoretische kennis online bijspijkeren. Onze leerkrachten en docenten hebben altijd en overal toegang tot al onze vakinhoudelijke, vakdidactische en pedagogische cursussen. Zo blijf je helemaal bij in het onderwijsvak!


Een vliegende start met Maandag® Startklaar
Ben je nog bezig met afstuderen, net afgestudeerd of een startende leerkracht of docent? Dan geeft Maandag® Startklaar jouw carrière in het speciaal basisonderwijs een extra duwtje in de rug. We bieden een jaar lang persoonlijke begeleiding aan starters in het onderwijs.

Bekijk alle vacatures in het speciaal onderwijs
 
MAANDAG! maakt jouw baan in het onderwijs nét iets mooier
  • Persoonlijke aandacht & coaching
  • Afwisseling, want elke opdracht is anders
  • Gratis trainingen via de Maandag® Academy