mbo/hbo

Werken in het mbo of hbo bij MAANDAG!

Ben je net of bijna afgestudeerd en wil je werken in het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) of hoger beroepsonderwijs (hbo)? Of je sta je al even als docent voor de klas en kan jouw loopbaan in het mbo of hbo wel een frisse herstart gebruiken? Dan zit je bij Maandag® in beide gevallen goed! We zoeken in het hele land fanatieke docenten met een eerstegraads of tweedegraads onderwijsbevoegdheid en/of Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG).

Daag jezelf uit!

Werken in het middelbaar of hoger beroepsonderwijs bij Maandag® betekent net even een stap verder. Want wanneer je bij ons als docent in het mbo of hbo aan de slag gaat, haal je gegarandeerd het beste uit jezelf. Geef je cv een superboost en leer jezelf maximaal kennen. Bij Maandag® halen we het beste uit jouw talent.
Ben jij klaar om jezelf uit te dagen?

Dan staan wij voor jou klaar met afwisselende vacatures in het mbo en hbo!


Bekijk alle vacatures in het mbo en hbo

 

De Maandag van Yolanda

Functie: Mbo-docent Nederlands, Spaans en praktijkvakken Travel & Hospitality
Werkweek: 24 uur
Bij Maandag® sinds: augustus 2018
Typisch Maandag®: “Bij Maandag® heb ik de baan van mijn leven gevonden!”

Wat betekent werken in het mbo voor jou?

“Werken in het onderwijs en dan voornamelijk op het mbo is echt hartstikke leuk! De omgang met leerlingen tussen de 15 en 23 jaar die in een bepalende fase van hun leven zitten vind ik in één woord geweldig. Ze zijn namelijk nog volop in ontwikkeling!

Als docent maak ik het ook mee dat er in de thuissituatie van een leerling soms zoveel speelt, dat ik ervoor wil zorgen dat de school een prettige omgeving voor hen is. Ik kan namelijk zoveel meer doen dan de leerlingen alleen een taal leren. Als docent kan ik echt bijdragen aan hun ontwikkeling als mens. Nederlandse geven is erg leuk en Spaanse les geven voelt voor mij eigenlijk meer als hobby dan als werk. Ik geef een leuke invulling aan mijn lessen, zodat het voor de leerlingen een plezier is om naar mij les te komen.”

 
Wil je net als Yolanda werken in het mbo of in het hbo bij Maandag®? Bekijk onze actuele vacatures in het mbo en hbo en solliciteer!
 

 

Persoonlijke aandacht & coaching

Eerst wie, dan wat. We leren je graag beter kennen, want bij Maandag® zien we de mens achter de mens. Je hebt een vast aanspreekpunt en kunt altijd bij ons terecht om te sparren over situaties die je tegenkomt in je werk of voor advies over jouw loopbaan in het onderwijs.
 

Afwisseling, want elke opdracht is anders

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals in het onderwijs. We werken samen met verschillende mbo- en hbo-scholen door heel Nederland. Door dit uitgebreide netwerk vinden wij altijd de perfecte match voor jou!
 

Gratis trainingen via de Maandag Academy®

Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van talent. Zo ook in jou. Via de Maandag® Academy kun je klassikale trainingen volgen of je theoretische kennis online bijspijkeren. Onze docenten hebben altijd en overal toegang tot al onze vakinhoudelijke, vakdidactische en pedagogische cursussen. Zo blijf je helemaal bij in het onderwijsvak!

Een vliegende start met Maandag® Startklaar
Ben je nog bezig met afstuderen, net afgestudeerd of een startende docent? Dan geeft Maandag® Startklaar jouw carrière in het mbo of hbo een extra duwtje in de rug. We bieden een jaar lang persoonlijke begeleiding aan starters in het onderwijs.


Bekijk alle vacatures in het mbo en hbo
 
MAANDAG! maakt jouw baan in het onderwijs nét iets mooier
  • Persoonlijke aandacht & coaching
  • Afwisseling, want elke opdracht is anders
  • Gratis trainingen via de Maandag® Academy