Werken in het basisonderwijs bij MAANDAG!

 

Werken in het basisonderwijs bij MAANDAG!

Heb je de pabo net afgerond of zit je als student in de laatste fase van je opleiding? En kan je niet wachten om als leerkracht te werken in het basisonderwijs? Of sta je al even als groepsleerkracht voor de klas en ben je op zoek naar meer afwisseling of een nieuwe uitdaging? Dan helpen we jou bij Maandag® graag verder!

We zoeken in het hele land fanatieke leraren en leraressen voor de onderbouw (groep 1 en 2), middenbouw (groep 3 t/m 5) en bovenbouw (groep 6, 7 en 8), met een (bijna) afgeronde hbo-opleiding leraar basisonderwijs (pabo). Ook zijn we regelmatig op zoek naar onderwijsprofessionals met een diploma onderwijsassistent mbo 4.
 

Daag jezelf als leerkracht uit!

Werken in het basisonderwijs bij Maandag® betekent net even een stap verder. Want wanneer je bij ons als groepsleerkracht op een basisschool aan de slag gaat, haal je gegarandeerd het beste uit jezelf. Geef je cv een superboost en leer jezelf maximaal kennen. Bij Maandag® halen we samen het beste uit jouw talent als onderwijzer. Ben jij klaar om jezelf uit te dagen? Dan staan wij voor jou klaar met afwisselende vacatures in het basisonderwijs!
 

Bekijk alle vacatures in het basisonderwijs

 

De Maandag® van Wafae

Functie: Leerkracht Basisonderwijs

Wat betekent werken in het basisonderwijs voor jou?
“Als docent ben ik elke dag bezig met de toekomst, met de volwassenen van later. Ik wil wat goeds teweegbrengen bij mijn leerlingen, daar doe ik elke dag weer mijn best voor. Ik werk op een school in een achterstandswijk en vind het belangrijk dat elke leerling zich veilig en goed voelt in de klas.
Dat ik zelf Marokkaanse ben, zorgt ervoor dat ik veel leerlingen goed begrijp. Ik ken de thuissituaties, begrijp de cultuurproblemen. Ik merk dat veel kids én ouders zich, omdat ik net als zij een andere afkomst heb, op hun gemak voelen bij mij. Er is geen drempel om dingen te bespreken.”

Wil je net als Wafae werken in het basisonderwijs bij Maandag ®?
Bekijk onze actuele vacatures in het basisonderwijs en solliciteer!
 
MAANDAG! maakt jouw baan in het onderwijs nét iets mooier
  • Persoonlijke aandacht & coaching
  • Afwisseling, want elke opdracht is anders
  • Gratis trainingen via de Maandag® Academy

 

Persoonlijke aandacht & coaching

Eerst wie, dan wat. We leren je graag beter kennen, want bij Maandag® zien we de mens achter de mens. Je hebt een vast aanspreekpunt en kunt altijd bij ons terecht om te sparren over situaties die je tegenkomt in je werk of voor advies over jouw loopbaan in het onderwijs.
 

Afwisseling, want elke opdracht is anders

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals in het onderwijs. We werken samen met het merendeel van de basisscholen door heel Nederland. Door dit uitgebreide netwerk vinden wij altijd de perfecte match voor jou!
 

Gratis trainingen via de Maandag Academy®

Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van talent. Zo ook in jou. Via de Maandag® Academy kun je klassikale trainingen volgen of je theoretische kennis online bijspijkeren. Onze leerkrachten hebben altijd en overal toegang tot al onze vakinhoudelijke, vakdidactische en pedagogische cursussen. Zo blijf je helemaal bij in het onderwijsvak!


Een vliegende start met Maandag® Startklaar

Ben je nog bezig met afstuderen, net afgestudeerd of een startende leerkracht? Dan geeft Maandag® Startklaar jouw carrière in het basisonderwijs een extra duwtje in de rug. We bieden een jaar lang persoonlijke begeleiding aan starters in het onderwijs.


Bekijk alle vacatures in het basisonderwijs