Werken in het basisonderwijs

Werken in het basisonderwijs MAANDAG!

Heb je de pabo net afgerond of zit je als student in de laatste fase van je opleiding? En kan je niet wachten om als leerkracht te werken in het basisonderwijs? Of sta je al even als groepsleerkracht voor de klas en ben je op zoek naar meer afwisseling of een nieuwe uitdaging? Dan helpen we jou bij Maandag® graag verder!

We zoeken in het hele land fanatieke leraren en leraressen voor de onderbouw (groep 1 en 2), middenbouw (groep 3 t/m 5) en bovenbouw (groep 6, 7 en 8), met een (bijna) afgeronde hbo-opleiding leraar basisonderwijs (pabo). Ook zijn we regelmatig op zoek naar onderwijsprofessionals met een diploma onderwijsassistent mbo 4.

Daag jezelf als leerkracht uit!
Werken in het basisonderwijs bij Maandag® betekent net even een stap verder. Want wanneer je bij ons als groepsleerkracht op een basisschool aan de slag gaat, haal je gegarandeerd het beste uit jezelf. Geef je cv een superboost en leer jezelf maximaal kennen. Bij Maandag® halen we samen het beste uit jouw talent als onderwijzer. Ben jij klaar om jezelf uit te dagen? Dan staan wij voor jou klaar met afwisselende vacatures in het basisonderwijs!

Bekijk vacatures in het basisonderwijs 
Wat betekent werken in het basisonderwijs voor jou?

"Als docent ben ik elke dag bezig met de toekomst, met de volwassenen van later. Ik wil wat goeds teweegbrengen bij mijn leerlingen, daar doe ik elke dag weer mijn best voor. Ik werk op een school in een achterstandswijk en vind het belangrijk dat elke leerling zich veilig en goed voelt in de klas."

Wafae | Leerkracht Basisonderwijs

Maandag® maakt jouw baan in het basisonderwijs nét iets mooier

Persoonlijke aandacht & coaching

Eerst wie, dan wat. We leren je graag beter kennen, want bij Maandag® zien we de mens achter de mens. Je hebt een vast aanspreekpunt en kunt altijd bij ons terecht om te sparren over situaties die je tegenkomt in je werk of voor advies over jouw loopbaan in het onderwijs. 

Afwisseling, want elke opdracht is anders

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals in het onderwijs. We werken samen met het merendeel van de basisscholen en het voorgezet onderwijs door heel Nederland. Door dit uitgebreide netwerk vinden wij altijd de perfecte match voor jou! 

Gratis trainingen via de MAANDAG! Academy  

Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van talent. Zo ook in jou. Via de Maandag® Academy kun je klassikale trainingen volgen of je theoretische kennis online bijspijkeren. Onze leerkrachten hebben altijd en overal toegang tot al onze vakinhoudelijke, vakdidactische en pedagogische cursussen. Zo blijf je helemaal bij in het onderwijsvak!  

Een vliegende start met Maandag® Startklaar 
Ben je nog bezig met afstuderen, net afgestudeerd of een startende leerkracht? Dan geeft Maandag® Startklaar jouw carrière in het onderwijs een extra duwtje in de rug. We bieden een jaar lang persoonlijke begeleiding aan starters in het onderwijs. Lees meer over Maandag® Startklaar.