Werken in het onderwijs

Werken in het onderwijs bij MAANDAG!

Ben je net afgestudeerd en wil je werken in het onderwijs? Of sta je al even voor de klas en ben je op klaar voor een frisse herstart van jouw onderwijscarrière? Dan zit je bij Maandag® in beide gevallen goed! We zijn in heel Nederland op zoek naar fanatieke onderwijsprofessionals. In het overzicht met onderwijsvacatures vind je afwisselende opdrachten in het basisonderwijs (pabo), het voortgezet onderwijs en het MBO /HBO (docenten met een eerstegraads of tweedegraads onderwijsbevoegdheid).

Maandag® heeft verschillende onderwijsvacatures

Haal het beste uit je talent en vind je loopbaan opnieuw uit
Werken in het onderwijs bij Maandag® betekent net even een stap verder. Want wanneer je bij ons als leerkracht of docent aan de slag gaat, haal je gegarandeerd het beste uit jezelf. Geef je cv een superboost en leer jezelf maximaal kennen. Bij Maandag® halen we het beste uit jouw talent en vind je jouw loopbaan opnieuw uit!

Werken in het onderwijs, een baan die ertoe doet 

Zie je het als jouw taak om nieuwe generaties klaar te stomen voor de toekomst? Dan staan wij voor jou klaar met afwisselende vacatures in het onderwijs! 

Bekijk alle onderwijsvacatures
MAANDAG! maakt jouw baan in het onderwijs nét iets mooier
  • Persoonlijke aandacht & coaching
  • Afwisseling, want elke opdracht is anders
  • Gratis trainingen via de Maandag® Academy

Persoonlijke aandacht & coaching

Eerst wie, dan wat. We leren je graag beter kennen, want bij Maandag® zien we de mens achter de mens. Je hebt een vast aanspreekpunt en kunt altijd bij ons terecht om te sparren over situaties die je tegenkomt in je werk of voor advies over jouw loopbaan in het onderwijs. 

Afwisseling, want elke opdracht is anders

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals in het onderwijs. We werken samen met het merendeel van de basisscholen en het voorgezet onderwijs door heel Nederland. Door dit uitgebreide netwerk vinden wij altijd de perfecte match voor jou! 

Gratis trainingen via de MAANDAG! Academy  

Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van talent. Zo ook in jou. Via de Maandag® Academy kun je klassikale trainingen volgen of je theoretische kennis online bijspijkeren. Onze leerkrachten en docenten hebben altijd en overal toegang tot al onze vakinhoudelijke, vakdidactische en pedagogische cursussen. Zo blijf je helemaal bij in het onderwijsvak!  

Een vliegende start met Maandag® Startklaar 
Ben je nog bezig met afstuderen, net afgestudeerd of een startende leerkracht of docent? Dan geeft Maandag® Startklaar jouw carrière in het onderwijs een extra duwtje in de rug. We bieden een jaar lang persoonlijke begeleiding aan starters in het onderwijs. Lees meer over Maandag® Startklaar. 


Hoe word je een Maandag® professional?