Werken in het ziekenhuis

Geen dag hetzelfde en volop dynamiek, dat is werken in het ziekenhuis. Gaat jouw zorghart hier sneller van kloppen? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken in ziekenhuizen de volgende zorgprofessionals:

  • Mbo-verpleegkundige
  • Hbo-verpleegkundige
  • Doktersassistente
  • Physician assistant (PA)
  • Verpleegkundig specialist somatiek
  • Gespecialiseerd verpleegkundige

 

Daag jezelf uit!

Werken in een perifeer, universitair of revalidatie ziekenhuis bij Maandag® betekent net even een stap verder doen. Want wanneer je bij ons als VVT-zorgprofessional aan de slag gaat, haal je gegarandeerd het beste uit jezelf. Neem een kijkje in verschillende keukens en leer jezelf maximaal kennen. Bij Maandag® halen we samen het beste uit jouw talent.
 

Wil jij het verschil maken en een baan in het ziekenhuis die ertoe doet?

Dan staan wij voor jou klaar met afwisselende vacatures!
 

Bekijk alle ziekenhuis vacatures
 
MAANDAG! maakt jouw baan in de zorg nét iets mooier
  • Persoonlijke aandacht & coaching
  • Afwisseling, want elke opdracht is anders
  • Gratis trainingen via de Maandag® Academy

 

Persoonlijke aandacht & coaching

Eerst wie, dan wat. We leren je graag beter kennen, want bij Maandag® zien we de mens achter de mens. Je hebt een vast aanspreekpunt en kunt altijd bij ons terecht om te sparren over situaties die je tegenkomt in je werk of voor advies over jouw loopbaan in de zorg.
 

Afwisseling, want elke opdracht is anders

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals binnen zorg & welzijn. Je kunt bij ons aan de slag in ziekenhuizen, in de Ouderenzorg (VVT), Gehandicaptenzorg (GZ) of bij GGZ- en JZ-instellingen. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we samen altijd de perfecte match voor jou!
 

Gratis trainingen via de Maandag Academy®

Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van talent. Zo ook in jou. Ben jij werkzaam in de zorg? Dan kun je via de Maandag® Academy (geaccrediteerde) klassikale trainingen volgen. Kijk op maandag.nl/college voor meer informatie over de inhoud en locaties. Ook kun je via de Maandag® Academy onbeperkt gebruikmaken van online leermogelijkheden, zoals e-learnings en webinars. Zo blijf je helemaal bij in het zorgvak!
 

Hbo-v afgestudeerd? Ga voor een vliegende start met Maandag® Startklaar!

Ben je als hbo-v’er nog bezig met afstuderen, net afgestudeerd of korter dan een jaar geleden gestart als zorgprofessional? Dan geeft Maandag® Startklaar jouw carrière in de zorg een extra duwtje in de rug. We bieden namelijk een jaar lang persoonlijke begeleiding aan starters die hbo-v zijn afgestudeerd.
Lees meer over Maandag® Startklaar.  
 

Bekijk alle vacatures in het ziekenhuis