Werken in welzijn

Uitdagend en betekenisvol, dat betekent werken in welzijn. Bij Maandag® zijn we op zoek naar zorgprofessionals, die binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg (VGZ) of sociale geneeskunde (UWV/GGD) aan de slag willen gaan als:

  • Mbo-verpleegkundige
  • Hbo-verpleegkundige
  • Begeleider gehandicaptenzorg
  • Verzorgende IG
  • Hbo social worker
    Casus-regisseur, casemanager en maatschappelijk werker

Werken in welzijn bij Maandag

Werken in welzijn bij Maandag® betekent net even een stap verder doen. Want wanneer je bij ons als zorgprofessional aan de slag gaat, haal je gegarandeerd het beste uit jezelf. Geef je cv een superboost en leer jezelf maximaal kennen. Bij Maandag® halen we samen het beste uit jouw talent.

Door naar alle welzijn vacatures

MAANDAG! maakt jouw baan in de zorg nét iets mooier
  • Persoonlijke aandacht & coaching
  • Afwisseling, want elke opdracht is anders
  • Gratis trainingen via de Maandag® Academy

De Maandag van Jan

Functie: Verpleegkundige niveau 4

Wat betekent werken in welzijn voor jou?

“Op dit moment werk ik met mensen met niet-aangeboren hersenletsel; ik ondersteun hen de regie over hun leven terug te krijgen. Mijn volgende job kan zomaar in de thuiszorg, een ziekenhuis of zelfs een gevangenis zijn; die veelzijdigheid in opdrachten is voor mij één van de grootste pluspunten van werken voor Maandag®. Doordat ik ergens maar tijdelijk ben en er geen geschiedenis én toekomst heb, kan ik er gewoon ‘mijn ding’ doen, zonder me gestoord te voelen door randzaken. Ik kan me 100% richten op wat ik belangrijk vind: zorgen voor de ander.”


Wil je net als Jan werken in welzijn bij Maandag®?
Bekijk onze actuele welzijn vacatures en solliciteer!

 

Persoonlijke aandacht & coaching

Eerst wie, dan wat. We leren je graag beter kennen, want bij Maandag® zien we de mens achter de mens. Je hebt een vast aanspreekpunt en kunt altijd bij ons terecht om te sparren over situaties die je tegenkomt in je werk of voor advies over jouw loopbaan binnen zorg & welzijn.
 

Afwisseling, want elke opdracht is anders

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals binnen zorg & welzijn. Je kunt bij ons aan de slag in ziekenhuizen, in de Ouderenzorg (VVT), of bij GGZ- en JZ-instellingen. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we samen altijd de perfecte match voor jou!
 

Gratis trainingen via de Maandag Academy®

Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van talent. Zo ook in jou. Ben jij werkzaam in de zorg? Dan kun je via de Maandag® Academy (geaccrediteerde) klassikale trainingen volgen. Kijk op maandag.nl/college voor meer informatie over de inhoud en locaties. Ook kun je via de Maandag® Academy onbeperkt gebruikmaken van online leermogelijkheden, zoals e-learnings en webinars. Zo blijf je helemaal bij in het zorgvak!
 

Hbo-v afgestudeerd? Ga voor een vliegende start met Maandag® Startklaar!

Ben je als hbo-v’er nog bezig met afstuderen, net afgestudeerd of korter dan een jaar geleden gestart als zorgprofessional? Dan geeft Maandag® Startklaar jouw carrière in de zorg een extra duwtje in de rug. We bieden namelijk een jaar lang persoonlijke begeleiding aan starters die hbo-v zijn afgestudeerd.
Lees meer over Maandag® Startklaar.
 

Bekijk alle welzijn vacatures