Werken in de ouderenzorg (VVT)

Bij Maandag® hebben we een ruim vacatureaanbod binnen de zorg. We zijn op zoek naar gedreven zorgprofessionals, die binnen de ouderenzorg (VVT),  aan de slag willen gaan als:

Wil je werken in de ouderenzorg (VVT) en ben je op zoek naar een passende zorgvacature? Of je nu net bent afgestudeerd binnen zorg & welzijn of juist na meerdere jaren toe bent aan een frisse herstart van jouw carrière als zorgprofessional, bij Maandag® zit je goed!

 

Daag jezelf uit!

Werken in de Ouderenzorg bij Maandag® betekent net even een stap verder doen. Want wanneer je bij ons als VVT zorgprofessional aan de slag gaat, haal je gegarandeerd het beste uit jezelf. Geef je cv een superboost en leer jezelf maximaal kennen. Bij Maandag® halen we het beste uit jouw talent. Je kunt bij Maandag® aan de slag bij verschillende opdrachtgevers op het gebied van verzorging & verpleging, zoals verpleeghuizen, thuiszorg en wijkverpleging.

 

Wil jij het verschil maken en een baan in de ouderenzorg die ertoe doet?

Dan staan wij voor jou klaar met afwisselende VVT vacatures!

Bekijk alle VVT vacatures

 
MAANDAG! maakt jouw baan in de zorg nét iets mooier
  • Persoonlijke aandacht & coaching
  • Afwisseling, want elke opdracht is anders
  • Gratis trainingen via de Maandag® Academy

De Maandag® van Chantal

Functie: Verzorgende IG in de ouderenzorg (VVT)

Wat betekent werken in de ouderenzorg (VVT) voor jou?

“In de ouderenzorg kan ik echt iets betekenen voor andere mensen, waardoor ik veel zingeving ervaar in mijn werk. Ik werk op een PG-afdeling, met ouderen die dementerend zijn. Dat maakt elke dag anders en daardoor blijft mijn werk een grote uitdaging. Ik ga mee in de belevingswereld van de bewoners en neem hierin telkens een nieuwe rol aan. De bewoners rust geven is wat ik erg belangrijk vind en waar ik veel voldoening uit haal.”

En waarom via Maandag®?

“Een vriendin van mij werkte bij Maandag® en zij adviseerde me om eens te kijken of dat ook niet iets voor mij zou zijn. Destijds ben ik vrijblijvend op gesprek gegaan en had direct een klik met de recruiter met wie ik het gesprek had. Ik heb echt het gevoel dat ik er in mijn werk niet alleen voor sta en dat is fijn. Van nature ben ik iemand die snel de uitdaging kwijtraakt en het voordeel van werken bij Maandag® is dat ik de mogelijkheid krijg om op verschillende plekken te werken. De ervaring die ik opdoe neem ik ook weer mee naar nieuwe opdrachten, dus dat is ook mooi meegenomen.”

Wil je net als Chantal werken in de ouderenzorg bij Maandag®?

Bekijk onze actuele VVT vacatures en solliciteer!
 

 

Persoonlijke aandacht & coaching

Eerst wie, dan wat. We leren je graag beter kennen, want bij Maandag® zien we de mens achter de mens. Je hebt een vast aanspreekpunt en kunt altijd bij ons terecht om te sparren over situaties die je tegenkomt in je werk of voor advies over jouw loopbaan in de zorg.
 

Afwisseling, want elke opdracht is anders

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals binnen zorg & welzijn. Je kunt bij ons aan de slag als verzorger of verpleger in ziekenhuizen, in de ouderenzorg (VVT), gehandicaptenzorg (GZ) of bij GGZ- en JZ-instellingen. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we samen altijd de perfecte match voor jou!
 

Gratis trainingen via de Maandag Academy®

Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van talent. Zo ook in jou. Ben jij werkzaam in de zorg? Dan kun je via de Maandag® Academy (geaccrediteerde) klassikale trainingen volgen. Kijk op maandag.nl/college voor meer informatie over de inhoud en locaties. Ook kun je via de Maandag® Academy onbeperkt gebruikmaken van online leermogelijkheden, zoals e-learnings en webinars. Zo blijf je helemaal bij in het zorgvak!
 

Hbo-v afgestudeerd? Ga voor een vliegende start met Maandag® Startklaar!

Ben je als hbo-v’er nog bezig met afstuderen, net afgestudeerd of korter dan een jaar geleden gestart als zorgprofessional? Dan geeft Maandag® Startklaar jouw carrière in de zorg een extra duwtje in de rug. We bieden namelijk een jaar lang persoonlijke begeleiding aan starters die hbo-v zijn afgestudeerd.

Lees meer over Maandag® Startklaar.


Bekijk alle vacatures in de ouderenzorg (VVT)