Werken in de jeugdzorg

Is het jouw roeping om kinderen en jongeren te helpen en ervoor te zorgen dat zij veilig kunnen opgroeien? Dan is werken in de jeugdzorg op jouw lijf geschreven. We zijn in de jeugdzorg op zoek naar een:


Werken in de jeugdzorg bij Maandag®

Ga je bij Maandag® in de jeugdzorg werken, dan ga je net even een stap verder. Want wanneer je bij ons als zorgprofessional aan de slag gaat, haal je gegarandeerd het beste uit jezelf. Je kunt een kijkje nemen in verschillende keukens en leert jezelf tegelijkertijd maximaal kennen. Bij Maandag® halen we samen het beste uit jouw talent.
 

Bekijk alle vacatures jeugdzorg
 
MAANDAG! maakt jouw baan in de zorg nét iets mooier
  • Persoonlijke aandacht & coaching
  • Afwisseling, want elke opdracht is anders
  • Gratis trainingen via de Maandag® Academy

De Maandag® van Peter 

In de 25 jaar dat Peter in de hulpverlening werkt, heeft hij meerdere functies vervuld en heeft hij zowel met volwassenen als jongeren gewerkt. Met de laatst genoemde doelgroep werkt Peter het liefst, maar wat bevalt hem nu zo aan werken in de jeugdzorg? Wij vroegen het!

Wat betekent werken in de jeugdzorg voor jou?

“Kinderen zijn puur. Wat je ziet, is hoe het is. Dat werkt fijn, want er zijn geen dubbele agenda’s waar je rekening mee moet houden. De jeugd is de toekomst en een goede basis is belangrijk, daarom heb ik voor de jeugdzorg gekozen. Bovendien is werken in de jeugdzorg heel dynamisch, want kinderen en jongeren zijn volop in ontwikkeling. Hetgeen wat ik als hulpverlener doe heeft invloed en dat zie je terug. Dat vind ik het mooie aan mijn werk. Naast de kinderen houd ik mij ook veel met de betrokken ouders bezig. Het hele gezinssysteem wordt als het ware onder de loep genomen. Hierbij leg ik de nadruk op hetgeen wat goed gaat binnen het gezin, want dit is de kracht.”

 
En waarom werk je bij Maandag®?

“Ondertussen zit ik alweer 25 jaar in de hulpverlening. Enkele jaren geleden was ik op zoek naar iets anders. Per toeval kwam ik op de website van Maandag® terecht en heb ik contact opgenomen met een vestiging in de buurt. Vooraf wist ik niet zeker hoe ik de wisselende opdrachten zou ervaren. Het vraagt om het nodige aanpassingsvermogen, maar tot nu toe bevalt het mij prima! Het is in ieder geval heel afwisselend. Ik breng mijn kennis en ervaring van eerdere opdrachten mee en leer weer van de nieuwe omgevingen. Win-win!

Het fijne aan Maandag® vind ik dat alles zo soepel verloopt. En is er wel een keer iets aan de hand, dan wordt er oprecht met je meegedacht. De Maandag® collega’s zijn betrokken en attent (bijv. als je jarig bent) en er wordt veel voor je gedaan qua opleidingen en trainingen. Kortom, er is veel aandacht voor je!”


Wil je net als Peter werken in de jeugdzorg bij Maandag®?

Bekijk onze actuele jeugdzorg vacatures en solliciteer!

 

Persoonlijke aandacht & coaching

Eerst wie, dan wat. We leren je graag beter kennen, want bij Maandag® zien we de mens achter de mens. Je hebt een vast aanspreekpunt en kunt altijd bij ons terecht om te sparren over situaties die je tegenkomt in je werk of voor advies over jouw loopbaan binnen zorg & welzijn.

 

Afwisseling, want elke opdracht is anders

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals binnen zorg & welzijn. Je kunt bij ons aan de slag in ziekenhuizen, in de ouderenzorg (VVT), gehandicaptenzorg (GZ) of bij GGZ- en JZ-instellingen. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we samen altijd de perfecte match voor jou!
 

Gratis trainingen via de Maandag Academy®

Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van talent. Zo ook in jou. Ben jij werkzaam in de zorg bij Maandag®? Dan kun je via de Maandag® Academy (geaccrediteerde) klassikale trainingen volgen. Kijk op maandag.nl/college voor meer informatie over de inhoud en locaties. Ook kun je via de Maandag® Academy onbeperkt gebruikmaken van online leermogelijkheden, zoals e-learnings en webinars. Zo blijf je helemaal bij in het zorgvak!


Bekijk alle vacatures in de jeugdzorg