Werken in de GGZ bij MAANDAG!

Bij Maandag® hebben we een ruim vacatureaanbod binnen de GGZ. We zijn op zoek naar gedreven zorgprofessionals, die aan de slag willen gaan als: Wil je werken in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) en ben je op zoek naar een baan die er echt toe doet? Of je nu net bent afgestudeerd binnen zorg & welzijn of juist na meerdere jaren klaarstaat voor een nieuwe doorstart van jouw carrière als zorgprofessional, bij Maandag® zit je goed!
 

Daag jezelf uit!

Werken in de GGZ bij Maandag® betekent net even een stap verder zetten. Want wanneer je bij ons als zorgprofessional in de geestelijke gezondheidszorg aan de slag gaat, haal je gegarandeerd het beste uit jezelf. Neem een kijkje in verschillende keukens, breid je cv verder uit en leer jezelf maximaal kennen. Bij Maandag® halen we samen het beste uit jouw talent. Je kunt bij Maandag® aan de slag bij verschillende opdrachtgevers, zoals Tbs-klinieken, gevangenissen, GGZ-instellingen en in de gedwongen jeugdzorg en GGZ-thuiszorg.
 

Wil jij het verschil maken en een baan die ertoe doet?

Dan staan wij voor jou klaar met afwisselende vacatures in de GGZ!

Bekijk alle vacatures in de GGZ

 
MAANDAG! maakt jouw baan in de zorg nét iets mooier
  • Persoonlijke aandacht & coaching
  • Afwisseling, want elke opdracht is anders
  • Gratis trainingen via de Maandag® Academy

 

Persoonlijke aandacht & coaching

Eerst wie, dan wat. We leren je graag beter kennen, want bij Maandag® zien we de mens achter de mens. Je hebt een vast aanspreekpunt en kunt altijd bij ons terecht om te sparren over situaties die je tegenkomt in je werk of voor advies over jouw loopbaan in de zorg.
 

Afwisseling, want elke opdracht is anders

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals binnen zorg & welzijn. Je kunt bij ons aan de slag in ziekenhuizen, in de ouderenzorg (VVT), gehandicaptenzorg (GZ) of bij GGZ- en JZ-instellingen. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we samen altijd de perfecte match voor jou!
 

Gratis trainingen via de Maandag Academy®

Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van talent. Zo ook in jou. Ben jij werkzaam in de zorg? Dan kun je via de Maandag® Academy (geaccrediteerde) klassikale trainingen volgen. Kijk op maandag.nl/college voor meer informatie over de inhoud en locaties. Ook kun je via de Maandag® Academy onbeperkt gebruikmaken van online leermogelijkheden, zoals e-learnings en webinars. Zo blijf je helemaal bij in het zorgvak!

Hbo-v afgestudeerd? Ga voor een vliegende start met Maandag® Startklaar!

Ben je als hbo-v’er nog bezig met afstuderen, net afgestudeerd of korter dan een jaar geleden gestart als zorgprofessional? Dan geeft Maandag® Startklaar jouw carrière in de zorg een extra duwtje in de rug. We bieden namelijk een jaar lang persoonlijke begeleiding aan starters die hbo-v zijn afgestudeerd.
Lees meer over Maandag® Startklaar.

Bekijk alle vacatures in de GGZ