MAANDAG! heeft verschillende vacatures in de zorg

 

Werken in de zorg bij MAANDAG! 

Ben je net afgestudeerd en wil je werken in de zorg? Of ben je al langere tijd werkzaam als zorgprofessional en op zoek naar een frisse herstart van jouw loopbaan binnen zorg & welzijn? Dan zit je bij Maandag® goed!

We zijn in heel het land op zoek naar zorgprofessionals die bij ons aan de slag willen gaan als mbo of hbo verpleegkundige, hbo social worker, basisarts, GZ psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut, sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV-er) of orthopedagoog.

Werken in de zorg bij Maandag® betekent net even een stap verder gaan. Want wanneer je bij ons als zorgprofessional aan de slag gaat, haal je gegarandeerd het beste uit jezelf. Neem een kijkje in verschillende keukens en leer jezelf maximaal kennen. Bij Maandag® halen we samen het beste uit jouw talent.
 
Werken in de zorg doet ertoe
Ben klaar om jezelf uit te dagen en wil je een baan die ertoe doet? Dan staan wij voor jou klaar met afwisselende zorgbanen!

Bekijk alle vacatures in de zorg
 
MAANDAG! maakt jouw baan in de zorg nét iets mooier
  • Persoonlijke aandacht & coaching
  • Afwisseling, want elke opdracht is anders
  • Gratis trainingen via de Maandag® Academy
werken in de zorg bij Maandag® - review
Ik werk al jaren met veel plezier voor deze organisatie.
De vrijheid en vooral het vertrouwen welke je hier krijgt om te doen waar je goed in bent en hier zelfs nog beter in te willen worden, is voor mij de reden om elke dag met plezier aan het werk te gaan
Bekijk alle Maandag® reviews op Trustpilot

 

Persoonlijke aandacht & coaching

Eerst wie, dan wat. We leren je graag beter kennen, want bij Maandag® zien we de mens achter de mens. Je hebt een vast aanspreekpunt en kunt altijd bij ons terecht om te sparren over situaties die je tegenkomt in je werk of voor advies over jouw loopbaan in de zorg.

 

Afwisseling, want elke opdracht is anders

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals binnen zorg & welzijn. Je kunt bij ons aan de slag in ziekenhuizen, in de ouderenzorg (VVT) of bij GGZ, GZ en JZ-instellingen. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we samen altijd de perfecte match voor jou!

 

Gratis trainingen via de Maandag Academy®

Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van talent. Zo ook in jou. Ben jij werkzaam in de zorg? Dan kun je via de Maandag® Academy (geaccrediteerde) klassikale trainingen volgen. Kijk op maandag.nl/college voor meer informatie over de inhoud en locaties. Ook kun je via de Maandag® Academy onbeperkt gebruikmaken van online leermogelijkheden, zoals e-learnings en webinars. Zo blijf je helemaal bij in het zorgvak!
Hoe word ik een MAANDAG! professional?
1.
solliciteren
Vacature gevonden? Druk op de knop 'Solliciteer', vul je gegevens in en upload je cv.
2.
kennismaken
Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen en nodigen je uit voor een persoonlijke kennismaking.
3.
aanbod
Is er na een verdiepend gesprek van beide kanten een klik, dan doen we je graag een contractaanbod
4.
tekenen
Blij met ons aanbod, dan zijn we een match! Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!
5.
starten
En dan... je eerste werkdag bij een opdrachtgever! Voor je begint, krijg je eerst nog een Maandag® training. Zo weet je precies wat je van ons mag verwachten