MAANDAG! heeft verschillende vacatures bij woningcorporaties

 

Werken bij woningcorporaties bij maandag

Of je nu net nieuw bent op de arbeidsmarkt of al meerdere jaren werkervaring hebt en wilt werken bij woningcorporaties, bij Maandag® ben je sowieso aan het juiste adres! Regelmatig zijn we op zoek naar professionals met een mbo- hbo-, of wo-diploma die graag via ons bij een woningcorporatie aan de slag willen gaan.

 

Geef je carrière een extra duwtje in de rug

Werken bij woningcorporaties bij Maandag® betekent net even een stap verder. Want wanneer je bij ons als professional aan de slag gaat, haal je gegarandeerd het beste uit jezelf. Neem een kijkje in verschillende keukens en leer jezelf maximaal kennen. Bij Maandag® halen we samen het beste uit jouw talent. Ben klaar om jezelf uit te dagen en sta je te popelen om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan ? Dan staan wij voor jou klaar met afwisselende banen bij woningcorporaties!
 

Bekijk alle vacatures bij woningcorporaties

 
MAANDAG! maakt jouw baan bij een woningcorporatie nét iets mooier
  • Persoonlijke aandacht & coaching
  • Afwisseling, want elke opdracht is anders
  • Gratis trainingen via de Maandag® Academy

 

Persoonlijke aandacht & coaching

Eerst wie, dan wat. We leren je graag beter kennen, want bij Maandag® zien we de mens achter de mens. Je hebt een vast aanspreekpunt en kunt altijd bij ons terecht om te sparren over situaties die je tegenkomt in je werk of voor advies over jouw loopbaan binnen de corporatiesector.
 

Afwisseling, want elke opdracht is anders

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals binnen de publieke sector. Bij ons kun je aan de slag bij gemeentes en woningcorporaties door heel Nederland. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we samen altijd de perfecte match voor jou!
 

Gratis trainingen via de Maandag Academy®

Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van talent. Zo ook in jou. Ben jij werkzaam in de publieke sector? Dan kun je via de Maandag® Academy (geaccrediteerde) klassikale trainingen volgen. Kijk op maandag.nl/college voor meer informatie over de inhoud en locaties. Ook kun je via de Maandag® Academy onbeperkt gebruikmaken van online leermogelijkheden, zoals e-learnings en webinars. Zo blijf je helemaal bij in jouw vakgebied in de publieke sector!
 

Een vliegende start met Maandag® Startklaar!

Ben je als hbo-er nog bezig met afstuderen, net afgestudeerd of korter dan een jaar geleden gestart als professional in de publieke sector? Dan geeft Maandag® Startklaar jouw carrière bij een woningcorporatie een extra duwtje in de rug. We bieden namelijk een jaar lang persoonlijke begeleiding aan starters die hbo zijn afgestudeerd. Lees meer over Maandag® Startklaar.
 

Bekijk alle vacatures bij woningcorporaties
 
Hoe word ik een MAANDAG! professional?
1.
solliciteren
Vacature gevonden? Druk op de knop 'Solliciteer', vul je gegevens in en upload je cv.
2.
kennismaken
Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen en nodigen je uit voor een persoonlijke kennismaking.
3.
aanbod
Is er na een verdiepend gesprek van beide kanten een klik, dan doen we je graag een contractaanbod
4.
tekenen
Blij met ons aanbod, dan zijn we een match! Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!
5.
starten
En dan... je eerste werkdag bij een opdrachtgever! Voor je begint, krijg je eerst nog een Maandag® training. Zo weet je precies wat je van ons mag verwachten