Sociaal domein

Werken in het sociaal domein bij MAANDAG!

Als je wilt werken in het sociaal domein bij de overheid helpen we je bij Maandag® graag verder op weg. Of je nu starter of doorstromer bent! Beschik je over een mbo-, hbo-of wo-diploma of zit je als student in de laatste fase van je opleiding? We komen graag met jou in gesprek!
 

Daag jezelf uit!

Werken in het sociaal domein bij Maandag® betekent net even een stap verder. Want wanneer je bij ons als professional aan de slag gaat, haal je gegarandeerd het beste uit jezelf. Geef je cv een mooie impuls en leer jezelf maximaal kennen. Bij Maandag® halen we samen het beste uit jouw talent.

Ben jij klaar om jezelf uit te dagen? Dan staan wij voor jou klaar met afwisselende vacatures in het sociaal domein bij de overheid!
 

Bekijk alle vacatures in het sociaal domein
 

De Maandag van Wendy

Functie: Medewerker Burgerzaken

Wat betekent werken in het sociaal domein als Medewerker Burgerzaken voor jou?

“Het leukste aan mijn baan als Medewerker Burgerzaken vind ik het contact met mensen. Ik ben een behulpzaam en klantgericht persoon en vind het heerlijk mensen zo goed en efficiënt mogelijk te helpen en weer tevreden naar huis te zien gaan. Maandag is mijn favoriete werkdag. Op maandag is het namelijk vrije inloop; mensen kunnen dan zonder afspraak voor alle producten en vragen, bij ons terecht. Je weet nooit wie je voor je krijgt en dat maakt het extra leuk.

Ik doe dit werk al meer dan zes jaar en durf te zeggen dat ik enorm ben gegroeid. Ik ben op de hoogte van alle wetten en regels en behandel iedere aanvraag met evenveel plezier. Mijn ambitie is me verder te ontwikkelen in deze sector. Ik zou uiteindelijk graag doorgroeien naar de Burgerlijke Stand. In die functie krijg je met bijzondere zaken te maken zoals geboortes, huwelijken en echtscheidingen maar ook naams- of nationaliteitsveranderingen. Op dit moment oriënteer ik me op een opleiding.”

Wil je net als Wendy werken in het sociaal domein bij Maandag ®? Bekijk onze actuele vacatures in het sociaal domein en solliciteer!

 

Persoonlijke aandacht & coaching

Eerst wie, dan wat. We leren je graag beter kennen, want bij Maandag® zien we de mens achter de mens. Je hebt een vast aanspreekpunt en kunt altijd bij ons terecht om te sparren over situaties die je tegenkomt in je werk of voor advies over jouw loopbaan binnen de overheid.
 

Afwisseling, want elke opdracht is anders

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals binnen de overheid. We werken samen met verschillende gemeenten door heel Nederland. Door dit uitgebreide netwerk vinden wij altijd de perfecte match voor jou!
 

Gratis trainingen via de Maandag Academy®

Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van talent. Zo ook in jou. Via de Maandag® Academy kun je (geaccrediteerde) klassikale trainingen volgen. Kijk op maandag.nl/college voor meer informatie over de inhoud en locaties. Zo blijf je helemaal bij in je vakgebied! Ook kunnen onze professionals in de publieke sector altijd en overal gebruikmaken van onze online leermogelijkheden, zoals e-learning en webinars. En zodoende eenvoudig theoretische kennis bijspijkeren!


Een vliegende start met Maandag® Startklaar
Ben hbo-afgestudeerd en heb je daarnaast maximaal één jaar werkervaring binnen de publieke sector? Dan geeft Maandag® Startklaar jouw carrière bij de overheid een extra duwtje in de rug. We bieden een jaar lang persoonlijke begeleiding aan starters binnen het overheidsdomein.

Bekijk alle vacatures in het sociaal domein