Ruimtelijk domein & Juridische zaken

Werken binnen het ruimtelijk domein en juridische zaken bij MAANDAG!

Bij Maandag® beschikken we over een uitgebreid netwerk binnen het overheidsdomein. Zo vinden we altijd de beste match voor jou! Samen met jou gaan we graag op zoek naar jouw droombaan binnen het ruimtelijk domein en juridische zaken bij de overheid.
 

Daag jezelf uit!

Werken bij de overheid binnen het ruimtelijk domein en juridische zaken bij Maandag® betekent net even een stap verder. Want ga je bij ons als professional aan de slag, dan haal je gegarandeerd het beste uit jezelf. Met behulp van ons netwerk kunnen we jou afwisselende opdrachten aanbieden bij verschillende opdrachtgevers. Dé kans om in een korte tijd meer ervaring en kennis op te doen en tegelijkertijd een mooie gelegenheid om je cv verder uit te breiden. Zo halen we bij Maandag® samen het beste uit jouw talent.

Lijkt een baan bij Maandag® jou een mooie stap voor je carrière binnen de overheid? Kijk dan zeker verder op onze website. Je vind hier afwisselende vacature binnen het ruimtelijk domein en juridische zaken!


Bekijk alle vacatures binnen het ruimtelijk domein en juridische zaken
 

De Maandag van Sietske

Functie: Junior projectleider Energietransitie

Wat betekent werken in het ruimtelijk domein voor jou?

“Als junior projectleider Energietransitie geef ik advies op het gebied van duurzame energie bij nieuwbouwprojecten in Amsterdam. Gasaansluitingen zijn sinds vorig jaar verboden, maar er zijn steeds meer duurzame opties om woonwijken van energie te voorzien, zoals warmtenetten, WKO-systemen en zonnepanelen. Het is een dynamische branche waarin ontzettend veel gebeurt én een dynamische job; de afwisseling tussen bureauwerk en met mijn voeten in de klei staan bij een nieuw project, maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Dat milieubewuste heeft er bij mij altijd al ingezeten. Ik ben opgegroeid in aan een dorpje aan zee, met veel groen om me heen, en ben altijd een natuurliefhebber geweest. Op de middelbare school werd aardrijkskunde al snel mijn lievelingsvak, om vervolgens Aarde en Economie en Sustainable Development te gaan studeren. Ik eet zoveel mogelijk plantaardig en kook niet meer op gas. Ik probeer mijn ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Zet me iedere dag, op werk en privé, in voor een groenere wereld.”


Wil je net als Sietske werken binnen het ruimtelijk domein en juridische zaken bij Maandag? Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer!
 

 

Persoonlijke aandacht & coaching

Eerst wie, dan wat. We leren je graag beter kennen, want bij Maandag® zien we de mens achter de mens. Je hebt een vast aanspreekpunt en kunt altijd bij ons terecht om te sparren over situaties die je tegenkomt in je werk of voor advies over jouw loopbaan binnen het ruimtelijk domein en juridische zaken bij de overheid.
 

Afwisseling, want elke opdracht is anders

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals binnen de overheid. We werken samen met verschillende gemeenten door heel Nederland. Door dit uitgebreide netwerk vinden wij altijd de perfecte match voor jou!
 

Gratis trainingen via de Maandag Academy®              

Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van talent. Zo ook in jou. Via de Maandag® Academy kun je (geaccrediteerde) klassikale trainingen volgen. Kijk op maandag.nl/college voor meer informatie over de inhoud en locaties. Zo blijf je helemaal bij in je vakgebied! Ook kunnen onze professionals in de publieke sector altijd en overal gebruikmaken van onze online leermogelijkheden, zoals e-learning en webinars. En zodoende eenvoudig theoretische kennis bijspijkeren!
 

Een vliegende start met Maandag® Startklaar

Ben hbo-afgestudeerd en heb je daarnaast maximaal één jaar werkervaring binnen de publieke sector? Dan geeft Maandag® Startklaar jouw carrière bij de overheid een extra duwtje in de rug. We bieden een jaar lang persoonlijke begeleiding aan starters binnen het overheidsdomein.


Bekijk alle vacatures binnen het ruimtelijk domein en juridische zaken
 
MAANDAG! maakt jouw baan nét iets mooier
  • Persoonlijke aandacht & coaching
  • Afwisseling, want elke opdracht is anders
  • Gratis trainingen via de Maandag® Academy