Civiele techniek

Werken in de civiele techniek bij MAANDAG!

Wil je werken in de civiele techniek bij de overheid? Dan ben je Maandag® aan het juiste adres! We beschikken over een uitgebreid netwerk binnen het overheidsdomein en gaan graag voor jou op zoek naar jouw droombaan. Ons enthousiaste team staat klaar om jouw carrière in de civiele techniek verder op weg te helpen.
Starter of doorstromer? Wij vinden dé baan voor jou! We zijn in het hele land op zoek naar professionals die in het bezit zijn van een mbo-, hbo-of wo-diploma in de richting van civiele techniek. Ook komen we graag met je in contact als je als student civiele techniek in de laatste fase van je opleiding zit.


Samen halen we het beste uit jouw talent!

Werken in de civiele techniek bij Maandag® betekent net even een stap verder. Ga je bij ons als technisch expert aan de slag, dan haal je gegarandeerd het beste uit jezelf. Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen het overheidsdomein beschikken we over gevarieerde opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. Voor jou de kans om in een korte tijd veel ervaring en kennis in de civiele techniek op te doen. En tegelijkertijd een mooie kans om je cv verder uit te breiden. Zo halen we bij Maandag® samen het beste uit jouw talent.

Ben jij klaar om jezelf uit te dagen? Dan staan wij voor jou klaar met afwisselende vacatures in de civiele techniek bij de overheid!
 

Bekijk alle vacatures in de civiele techniek
 
MAANDAG! maakt jouw baan nét iets mooier
  • Persoonlijke aandacht & coaching
  • Afwisseling, want elke opdracht is anders
  • Gratis trainingen via de Maandag® Academy

 

Persoonlijke aandacht & coaching

Eerst wie, dan wat. We leren je graag beter kennen, want bij Maandag® zien we de mens achter de mens. Je hebt een vast aanspreekpunt en kunt altijd bij ons terecht om te sparren over situaties die je tegenkomt in je werk of voor advies over jouw loopbaan in de civiele techniek binnen de overheid.
 

Afwisseling, want elke opdracht is anders

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals binnen de overheid. We werken samen met verschillende gemeenten door heel Nederland. Door dit uitgebreide netwerk vinden wij altijd de perfecte match voor jou!
 

Gratis trainingen via de Maandag Academy®

Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van talent. Zo ook in jou. Via de Maandag® Academy kun je (geaccrediteerde) klassikale trainingen volgen. Kijk op maandag.nl/college voor meer informatie over de inhoud en locaties. Zo blijf je helemaal bij in je vakgebied! Ook kunnen onze professionals in de publieke sector altijd en overal gebruikmaken van onze online leermogelijkheden, zoals e-learning en webinars. En zodoende eenvoudig theoretische kennis bijspijkeren!
 

Een vliegende start met Maandag® Startklaar

Ben hbo-afgestudeerd en heb je daarnaast maximaal één jaar werkervaring binnen de publieke sector? Dan geeft Maandag® Startklaar jouw carrière bij de overheid een extra duwtje in de rug. We bieden een jaar lang persoonlijke begeleiding aan starters binnen het overheidsdomein.
 

Bekijk alle vacatures in de civiele techniek