Bouw

Werken in de bouw bij MAANDAG!

Ben je toe aan een nieuwe baan en wil je werken in de bouw bij de overheid? Bij Maandag® helpen we jouw carrière graag verder op weg. Of je nu starter of doorstromer bent! Beschik je over een mbo-, hbo-of wo-diploma of zit je als student in de laatste fase van je opleiding? Neem dan zeker contact op met een Maandag® vestiging bij jou in de buurt, want we komen graag met je in gesprek!

Haal het beste uit jezelf!

Werken in de bouw bij Maandag® betekent net even een stap verder. Want wanneer je bij ons als bouwprofessional aan de slag gaat, haal je gegarandeerd het beste uit jezelf. Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen het overheidsdomein beschikken we over gevarieerde opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. Voor jou de kans om in een korte tijd veel ervaring en kennis in de bouw op te doen. En tegelijkertijd een mooie kans om je cv verder uit te breiden. Zo halen we bij Maandag® samen het beste uit jouw talent.

Ben jij klaar om jezelf uit te dagen? Dan staan wij voor jou klaar met afwisselende vacatures in in de bouw bij de overheid!
 

Bekijk alle vacatures in de bouw
 
MAANDAG! maakt jouw baan nét iets mooier
  • Persoonlijke aandacht & coaching
  • Afwisseling, want elke opdracht is anders
  • Gratis trainingen via de Maandag® Academy

 

Persoonlijke aandacht & coaching

Eerst wie, dan wat. We leren je graag beter kennen, want bij Maandag® zien we de mens achter de mens. Je hebt een vast aanspreekpunt en kunt altijd bij ons terecht om te sparren over situaties die je tegenkomt in je werk of voor advies over jouw loopbaan in de bouw binnen de overheid.
 

Afwisseling, want elke opdracht is anders

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals binnen de overheid. We werken samen met verschillende gemeenten door heel Nederland. Door dit uitgebreide netwerk vinden wij altijd de perfecte match voor jou!
 

Gratis trainingen via de Maandag Academy®

Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van talent. Zo ook in jou. Via de Maandag® Academy kun je (geaccrediteerde) klassikale trainingen volgen. Kijk op maandag.nl/college voor meer informatie over de inhoud en locaties. Zo blijf je helemaal bij in je vakgebied! Ook kunnen onze professionals in de publieke sector altijd en overal gebruikmaken van onze online leermogelijkheden, zoals e-learning en webinars. En zodoende eenvoudig theoretische kennis bijspijkeren!


Een vliegende start met Maandag® Startklaar

Ben hbo-afgestudeerd en heb je daarnaast maximaal één jaar werkervaring binnen de publieke sector? Dan geeft Maandag® Startklaar jouw carrière bij de overheid een extra duwtje in de rug. We bieden een jaar lang persoonlijke begeleiding aan starters binnen het overheidsdomein.


Bekijk alle vacatures in de bouw