Werken bij de overheid, dat kan bij MAANDAG!

Werken bij de overheid bij Maandag® betekent net even een stap verder. Met de zekerheid van een vast dienstverband ga je op detacheringsbasis aan het werk bij onze opdrachtgevers binnen de publieke sector. Zo bieden we bij Maandag® banen aan bij verschillende gemeenten en overige overheden in het sociaal domein, ruimtelijk domein / juridische zaken en de bouw & civiele techniek. Binnen de overheid kun je werkelijk alle kanten op!
 

Maak deel uit van ons MAANDAG!  team en haal het beste uit jezelf

Door een kijkje te nemen in verschillende keukens geef je jouw cv een mooie impuls en kun je jezelf tegelijkertijd maximaal leren kennen. Kortom, bij Maandag® halen we samen het beste uit jouw talent en vind je jouw loopbaan binnen de overheid opnieuw uit!


Bekijk alle overheid vacatures

 
MAANDAG! maakt jouw baan bij de overheid nét iets mooier
  • Persoonlijke aandacht & coaching
  • Afwisseling, want elke opdracht is anders
  • Gratis trainingen via de Maandag® Academy

 

Persoonlijke aandacht & coaching

Eerst wie, dan wat. We leren je graag beter kennen, want bij Maandag® zien we de mens achter de mens. Je hebt een vast aanspreekpunt en kunt altijd bij ons terecht om te sparren over situaties die je tegenkomt in je werk of voor advies over jouw loopbaan binnen de overheid.
 

Afwisseling, want elke opdracht is anders

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals binnen de overheid. We werken samen met verschillende gemeenten door heel Nederland. Door dit uitgebreide netwerk vinden wij altijd de perfecte match voor jou!
 

Gratis trainingen via de Maandag Academy®

Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van talent. Zo ook in jou. Via de Maandag® Academy kun je (geaccrediteerde) klassikale trainingen volgen. Kijk op maandag.nl/college voor meer informatie over de inhoud en locaties. Zo blijf je helemaal bij in je vakgebied! Ook kunnen onze professionals in de publieke sector altijd en overal gebruikmaken van onze online leermogelijkheden, zoals e-learning en webinars. En zodoende eenvoudig theoretische kennis bijspijkeren!


Een vliegende start met Maandag® Startklaar

Ben je nog bezig met afstuderen, net afgestudeerd of een starter op de arbeidsmarkt met een hbo-diploma en maximaal 1 jaar werkervaring binnen de publieke sector? Dan geeft Maandag® Startklaar jouw carrière binnen de overheid een extra duwtje in de rug. We bieden een jaar lang persoonlijke begeleiding aan startende professionals. Lees meer over Maandag® Startklaar.


Bekijk alle overheid vacatures