Skip to footerSkip to content
uitzenden personeel

uitzendenvia Maandag® Flex

  • Snel wervingsproces
  • Digitale koploper
  • Altijd de juiste match

Snel de beste Flex kandidaat

Met Maandag® Flex kunt u rekenen op snelle, efficiënte werving van personeel op uitzendbasis. Middels een gedigitaliseerd recruitmentproces bouwen onze experts een pool van geschikte kandidaten op. Uiteraard volledig in lijn met uw behoeftes. Heeft u een vacature? Wij selecteren voor u de beste kandidaten uit de pool en stellen hen bij u voor.

Neem contact met ons op

klantenservice vacatures uitzendbureau

Voor alle organisaties

Maandag® Flex is er voor alle organisaties. Voor overheden, zorginstellingen, scholen en kinderopvangcentra. Daarnaast is Maandag® Flex actief buiten de publieke sector. Zo werven wij klantcontact personeel voor alle branches, van banken tot modemerken.

Met onze diverse recruitmentmethoden vinden wij altijd de best passende kandidaat.

Dé digitale koploper op het gebied van recruitment

Wij maken een zorgvuldige analyse van uw inhuurbehoefte en de markt. Denk hierbij aan marktonderzoek en forecasting. Deze informatie zetten wij om naar een unieke profielschets. In het proces dat volgt staat digitalisering centraal. Wij zetten online wervingscampagnes, games die vaardigheden testen (gamification) en andere digitale screenings in.

Dit efficiënte proces zorgt voor een snelle doorloop- en reactietijd bij Maandag® Flex. Zo kunt u rekenen op een constante instroom van geschikte kandidaten en snelle opschaalmogelijkheden.

Wat u van ons kunt verwachten

Intake & werving

We horen graag waar u naar op zoek bent en op elke termijn u versterking nodig heeft. Op basis van uw inhuurbehoefte en forecasting zetten wij een gerichte wervingscampagne op.

Poolopbouw & -beheer

Wij werven de beste kandidaten voor uw organisatie. Zo bouwen wij een pool op, met een constante instroom van kandidaten. Uiteraard wordt de beschikbaarheid doorlopend gecheckt.

Voorstel & kennismaking

Na een zorgvuldige preselectie stellen wij de beste kandidaten bij u voor. De door u geselecteerde kandidaten komen persoonlijk kennis met u maken.

Succesvolle match

De ideale kandidaat gevonden? Fijn! Wij beginnen direct met de onboarding. Tijdens de gehele inhuurperiode verzorgen wij persoonlijke begeleiding van de kandidaat.

uitzenden opdrachtgevers

Altijd de juiste match

De experts van Maandag® Flex werven op een bewezen succesvolle manier, juist in deze markt. Wij kijken breed naar mensen die op zoek zijn naar werk. Naar ervaring en eventuele opleiding, maar ook naar competenties en persoonlijkheid.

Op basis van deze inzichten bouwen wij zorgvuldig een pool op, met een selectie van de beste kandidaten voor uw organisatie.

Nieuwsgierig naarwat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op