Haal nieuwe energie en een frisse blik in huis en kies voor de startende verpleegkundigen van MAANDAG!

Net afgestudeerde verpleegkundigen zijn flexibel. Ze bruisen van energie en brengen veel nieuwe kennis met zich mee. Iets dat we bij Maandag® heel belangrijk vinden. Daarom bieden wij deze professionals Maandag® Startklaar. Ze krijgen persoonlijke begeleiding, de mogelijkheid om verschillende vaardigheidstrainingen te volgen en intervisiemomenten waar ze samen met andere professionals hun ervaringen kunnen delen. Een groot voordel voor hen, maar ook voor u. Want zo profiteert u van nóg beter opgeleide professionals.

De verpleegkundigen zijn werkzaam bij Maandag® en gedetacheerd bij uw organisatie. Zij volgen een specifiek op hun situatie afgestemd traject met praktijkgerichte workshops, verschillende zorgcongressen en vakinhoudelijke trainingen.

Voordelen voor uw organisatie

De verpleegkundigen worden door de Maandag® Academy begeleid, beschikken over de juiste professionele vaardigheden en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de zorg. Daar waar de professional de theorie tijdens de studie eigen heeft kunnen maken, gaat Maandag® Startklaar verder met de ontwikkeling in de praktijk. 

Kennis en vaardigheden

Maandag® Startklaar biedt trainingen aan waarmee de professional de verpleegtechnische handelingen en kennis up-to-date kan houden. Daarnaast krijgt de professional V&V-geacccrediterede bijscholing en kan hij of zij online en offline trainingen volgen die voor hem of haar van belang zijn. Voorbeelden hiervan zijn:
  • Voorbehouden en Risicovolle Handelingen
  • BHV cursus
  • Palliatieve Zorg

Begeleiding

Voorafgaand wordt er samen met de verpleegkundige een persoonlijk leerplan opgesteld, waarna er tijdens het traject verschillende intervisiemomenten plaatsvinden. Zo garanderen wij optimale begeleiding in de dagelijkse praktijk.

Kan uw organisatie energieke en talentvolle verpleegkundigen gebruiken?

Neem dan contact met een een vestiging bij u in de buurt en ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.