Haal nieuwe energie en een frisse blik in huis en kies voor de startende overheidsprofessionals van MAANDAG!

Net afgestudeerde professionals, die een baan in de publieke sector ambiëren, zijn flexibel. Ze bruisen van energie en brengen veel nieuwe kennis met zich mee. Iets dat we bij Maandag® heel belangrijk vinden. Daarom bieden wij hen Maandag® Startklaar. Ze krijgen persoonlijke begeleiding, de mogelijkheid om verschillende vaardigheidstrainingen te volgen en intervisiemomenten waar ze samen met andere professionals hun ervaringen kunnen delen. Een groot voordeel voor hen, maar ook voor u. Want zo profiteert u van nóg beter opgeleide professionals. 

De overheidsprofessionals zijn werkzaam bij Maandag® en gedetacheerd bij uw organisatie. Zij volgen een specifiek op hun situatie afgestemd traject met praktijkgerichte workshops en vakinhoudelijke trainingen.

Voordelen voor uw organisatie

De professionals worden door de Maandag® Academy begeleid, beschikken over de juiste vaardigheden en zijn op de hoogte van alle kennis die voor hun functie binnen de overheid van belang is. Daar waar de professional de theorie tijdens de studie eigen heeft kunnen maken, gaat Maandag® Startklaar verder met de ontwikkeling in de praktijk.

Kennis en vaardigheden

Maandag® Startklaar biedt trainingen aan op verschillende gebieden, zoals bijvoorbeeld de omgevingswet, huurrecht en informatiemanagement. Daarnaast kunnen professionals van Maandag® online en offline trainingen volgen die voor hem of haar van belang zijn. Zo houden ze hun kennis heel eenvoudig up-to-date.

Begeleiding

Voorafgaand wordt er samen met de professional een persoonlijk leerplan opgesteld, waarna er tijdens het traject verschillende intervisiemomenten plaatsvinden. Zo garanderen wij optimale begeleiding in de dagelijkse praktijk.

Kan uw organisatie energieke en talentvolle overheidsprofessionals gebruiken?

Neem dan contact op met een een vestiging bij u in de buurt en ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.