Haal nieuwe energie en een frisse blik in huis en kies voor de startende docenten van MAANDAG!

Net afgestudeerde docenten zijn flexibel. Ze bruisen van energie en brengen veel nieuwe inzichten met zich mee. Iets dat we bij Maandag® heel belangrijk vinden. Daarom bieden wij deze professionals Maandag® Startklaar. Ze krijgen persoonlijke begeleiding, de mogelijkheid om verschillende vaardigheidstrainingen te volgen en intervisiemomenten waar ze samen met andere professionals hun ervaringen kunnen delen. Een groot voordeel voor hen, maar ook voor u. Want zo profiteert u van nóg beter opgeleide professionals. 

De docenten zijn werkzaam bij Maandag® en gedetacheerd bij uw organisatie. Zij volgen een specifiek op hun situatie afgestemd traject met praktijkgerichte trainingen, vakinhoudelijke cursussen en coaching-on-the-job. 

Voordelen voor uw organisatie

De docenten worden door de Maandag® Academy begeleid en beschikken over de juiste professionele vaardigheden. Daar waar de professional de theorie tijdens de studie eigen heeft kunnen maken, gaat Maandag® Startklaar verder met de ontwikkeling in de praktijk.

Kennis en vaardigheden

Maandag® Startklaar biedt trainingen aan op het gebied van klassenmanagement, groepsdynamiek en het jongerenbrein. Daarnaast volgt de docent online en offline trainingen die voor hem of haar van belang zijn. Zo houden ze hun kennis heel eenvoudig up­to­date.

Begeleiding

Gedurende het hele schooljaar wordt de docent begeleid door middel van coaching-­on-­the­-job. Deze coaching bestaat uit een aantal lesbezoeken door een onafhankelijke deskundige. De bezoeken worden samen met de docent geëvalueerd en waar nodig worden er actiepunten opgesteld. Zo garanderen wij optimale begeleiding in de praktijk.

Kan uw organisatie energieke en talentvolle docenten gebruiken?

Neem dan contact met een een vestiging bij u in de buurt en ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.