Zorg & Welzijn

Klaar voor jouw start binnen de zorg?

Als basis bieden we je intervisie, een abonnement op Nursing en een inschrijving in het Kwaliteitsregister V&V. Daarnaast stel je samen met je begeleider een passend pakket samen, van praktijkgerichte workshops tot theoretische trainingen en begeleiding.

Trainingen
In samenwerking met het Kwaliteitsregister V&V bieden we je de mogelijkheid een aantal geaccrediteerde trainingen te volgen. Denk hierbij aan trainingen zoals:
• Familie als zorgvrager
• Euthanasie: jouw rol en verantwoordelijkheden
• Infectiepreventie
• Klinisch redeneren in de dagelijkse praktijk
Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan trainingen die ingaan op jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met je begeleider bepaal je welke het beste bij jou en je loopbaan passen.

Online leren
Verpleegtechnische handelingen houd je up-to-date met ons e-learning platform. Oefen zo vaak als je wilt en toets je kennis, waarbij accreditatiepunten direct in het Kwaliteitsregister V&V worden verwerkt.

Begeleiding
Als verpleegkundige loop je nu eenmaal tegen veel onverwachte situaties aan. Bij Maandag® begeleiden we je hierin graag. Profiteer bijvoorbeeld van intervisie in een kleine groep.

Schrijf je nu in bij Maandag®
Wil je in aanmerking komen voor Maandag® Startklaar? Meld je dan hieronder vrijblijvend aan op of neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.

aanmelden traineeship

Heb je een vraag?

In onze FAQ lees je de antwoorden op veelgestelde vragen.

Naar FAQ Professionals
Vul jouw voornaam in.
Vul jouw achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul jouw straatnaam in.
Vul jouw huisnummer in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw woonplaats in.
Voeg een bestand toe dat kleiner is dan 6 MB.
Ga akkoord met het privacystatement.