Klaar voor een nieuwe MAANDAG! 

De professionals van Maandag® houden van hun werk en van werken. Hebben kennis van zaken en beschikken over een flinke portie ambitie. Ze kunnen individueel werken maar ook in teamverband een geheel project voor hun rekening nemen. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Wij hebben volop mogelijkheden voor je om te doen waar je goed in bent. Tot Maandag®.

Vacature vinden

Een vaste baan of een uitdagend project: ontdek in het vacatureoverzicht wat Maandag® jou te bieden heeft en solliciteer.

Vacature zoeken

vakgebieden

Wij zijn specialisten bij de overheid, in de zorg, het onderwijs en bedrijfsvoering.

Maandag® is de expert in het publieke domein en detacheert professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. De ontwikkelingen binnen dit domein staan niet stil. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.
 
Kijk bij de onderstaande vakgebieden om de nieuwste vacatures te bekijken.

Overheid

Zorg & Welzijn

Heb je een vraag?

In onze FAQ lees je de antwoorden op veelgestelde vragen.

Naar FAQ Professionals

Onderwijs

Bedrijfsvoering

Wil je carrière maken binnen de overheid? Ook dan zit je bij Maandag® goed. We bieden banen aan in het ruimtelijk en bestuurlijk domein, sociaal domein, bij een woningcorporatie of binnen het domein bouw & civiel. Maandag® weet hoeveel verantwoordelijkheid er komt kijken als je werkt in het publieke domein en daarom krijg je volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. Iets voor jou? Bekijk hier de vacatures.

Bij Maandag® hebben we altijd uitdagende vacatures voor social workers, verpleegkundigen, psychologen, basisartsen, casemanagers, begeleiders, coaches, fysio- en ergotherapeuten en andere medische professionals. Iets voor jou? Bekijk hier de vacatures. Je kunt aan de slag bij ziekenhuizen, in de ouderen- en gehandicapten zorg (VVT) of bij GGZ, GZ en JZ-instellingen.

Als je net afgestudeerd bent of je hebt al aardig wat jaren ervaring en de ambitie om voor jouw leerlingen en studenten het verschil te maken, dan kun je bij Maandag® terecht voor een baan in het basis, voortgezet, middelbaar, hoger en speciaal onderwijs. We zoeken in het hele land naar bruisende professionals afgestudeerd aan de Pabo, eerste- of tweedegraads docenten. Iets voor jou? Bekijk hier de vacatures.

Wanneer je carrière wilt maken als communicatiemedewerker, marketeer, salarisadministrateur, ICT’er zit je bij Maandag® goed. Of ben je HR manager en wil je graag in het publieke domein werken? Ook dan ben je hier op de juiste plek. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van vacatures in ondersteunende diensten. Jij bent van groot belang voor de organisatie waar je voor werkt, want zonder jou lopen bedrijfsmatige processen vast. Natuurlijk begrijpen we dat je wilt groeien binnen jouw vakgebied. Daarom biedt Maandag® naast een grote diversiteit aan werkgevers ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Benieuwd naar onze laatste vacatures? Klik dan hier

blijven leren

Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van onze professionals ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we hen graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. We hebben verschillende mogelijkheden om professionals verder te begeleiden.

Welkom bij MAANDAG! 

Elke professional start met een ‘Welkom bij Maandag®’ sessie. Tijdens deze bijeenkomst krijg je informatie over de belangrijkste zaken waar jij mee te maken krijgt, ontmoet je andere professionals en je maakt natuurlijk kennis met Maandag®.

MAANDAG!    academy

Maandag® biedt je workshops en trainingen aan. Deze worden verzorgd door de Maandag® Academy. Je kunt hierbij denken aan beroepsgerichte trainingen. Maar ook trainingen die je helpen bij het ontwikkelen van je persoonlijke vaardigheden behoren tot de mogelijkheden. Omgaan met agressie op de werkvloer of het beter leren onderhandelen zijn bijvoorbeeld populaire onderwerpen. Of je nu een starter bent of al een doorgewinterde expert. Er zijn trainingen en cursussen op elk niveau.
Sommige trainingen zijn klassikaal andere volg je online via een webinar of via één van onze online leeromgevingen. Via dit platform kun je kiezen uit meer dan 80 trainingen en werk je gericht aan je persoonlijke ontwikkeling.

onze werkwijze

Flexibele zekerheid

Detacheren betekent voor onze professionals dat zij zekerheid en afwisseling kunnen combineren. Ze profiteren van de voordelen van een vast contract bij Maandag®, maar werken voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Daarnaast krijg je bij Maandag® volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden. En bij Maandag® werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking. Ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s bij Maandag®.

Sollicitatieprocedure

Spreekt één van onze vacatures je aan? Reageer dan direct. Na je sollicitatie ontvang je een bevestiging. Wij nemen binnen enkele dagen contact met je op. Als jouw profiel aansluit bij de vacature, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Arbeidsvoorwaarden

Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een fijn salaris en ook voor je oude dag wordt gezorgd. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy. Verder kun je je netwerk laten groeien door deel te nemen aan activiteiten van Club Maandag®. Twijfel dus niet, en neem contact op met één van onze recruiters.

Contractvormen

Kijken in verschillende keukens, je kennis en ervaring sneller laten groeien, gedetacheerd worden heeft zo zijn voordelen. Als detacheren iets voor jou is, kun je op verschillende manieren werken bij Maandag®. Welke contractvorm bij jou past, hangt af van de manier waarop je zelf het prettigst werkt.

Loondienst
Als je bij ons in loondienst werkt, krijg je een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Je werkt voor een opdrachtgever, maar bent formeel in dienst bij Maandag®. Samen met een recruiter kijk je welk project bij je past en hoe je jouw talent optimaal kunt inzetten.

Projectovereenkomst
Je hebt een arbeidsovereenkomst voor de duur van het project. Bij het eindigen van het project eindigt ook de arbeidsovereenkomst. We kijken daarna samen met jou of er nog een ander geschikt project voor je is.

Freelance
Als freelancer heb je een 'overeenkomst van opdracht' met een opdrachtgever. Maandag® regelt voor jou een freelance opdracht en neemt voor jou een deel van de acquisitie-inspanning over. Maandag® factureert aan de opdrachtgever en betaalt jou de factuur uit.

Heb je een vraag?

In onze FAQ lees je de antwoorden op veelgestelde vragen.

Naar FAQ Professionals

actuele vacatures

Vacature vinden

Een vaste baan of een uitdagend project: ontdek in het vacatureoverzicht wat Maandag® jou te bieden heeft en solliciteer.

Vacature zoeken