Wmo consulent

Over de functie

Als Wmo consulent bij Maandag® wordt je blij van afwisseling en neem je graag een kijkje in verschillende keukens. Ik heb het hier niet alleen over de keukentafelgesprekken maar ook de diversiteit aan opdrachten die wij jou kunnen bieden!

Mensen helpen en begeleiden, één van de redenen dat jij Wmo consulent bent geworden. Jij streeft ernaar dat mensen op een prettige manier zo lang mogelijk thuis blijven wonen en bent hier graag op dagelijkse basis mee bezig. Om te inventariseren wat hier voor nodig is kom je bij de cliënten over de vloer en voer je het zogeheten ‘’keukentafelgesprek’’. Samen met de cliënt ga je kijken wat de ondersteuningsbehoeften zijn, hoe kan de Wmo hierin voorzien?


Jouw dagen als Wmo consulent zullen nooit het zelfde zijn maar de volgende werkzaamheden komen zeker terug in jouw functie!

 • Rapportages en beschikkingen opstellen 
 • Aanvragen voor Wmo voorzieningen afhandelen
 • Contact onderhouden met externe samenwerkingspartners en leveranciers

Met jouw enthousiasme probeer je dagelijks doelen te behalen, namelijk: de cliënt weer in zijn/haar kracht zetten en er voor te zorgen dat de juiste zorg in gezet wordt. Je bent in staat om belangrijke keuzes te maken en kunt deze goed beargumenteren. Verder ben jij als Wmo consulent daadkrachtig en kun je goed omgaan met weerstand. 

Functie eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Recente en relevante werkervaring binnen de gemeente
 • Ervaring met GWS/Suite

Wat bieden wij jou?

Een marktconform salaris volgens de betreffende cao (CAO-Gemeenten schaal 9).

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met onze Academy kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en worden er diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Over het bedrijf

Houd jij van afwisseling, maar heb je ook zeker behoefte aan zekerheid? Dan past Maandag helemaal bij jou! Maandag detacheert professionals in de publieke sector. Waarom zou je voor Maandag kiezen? Bij Maandag staat werkgeluk voorop. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling ook hoog in het vaandel. Wat ik belangrijk vind is dat we als eerste in een oriënterend gesprek jouw ervaring, ideeën en wensen verkennen om vanuit daar de beste match te maken. Maandag is naast werkgever ook een gelijkwaardige sparringpartner. Wij als detacheerder bieden jou graag een contract aan waarmee je de mogelijkheid hebt om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Kirsten Bakker

Kirsten Bakker

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs