WMO consulent

Milou Janssen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Milou Janssen
JUN 19
Gelderland Tijdelijk HBO
19.07.2020 100543687
Solliciteren

Over de functie

Jij draagt bij aan de zelfredzaamheid van de burger, door het juiste gesprek te voeren. Jij zorgt ervoor dat de juiste hulp wordt ingezet!


Geen dag is hetzelfde als WMO consulent! Jouw enthousiasme zorgt ervoor dat mensen de juiste ondersteuning krijgen elke dag, zodat zij zolang mogelijk op de juiste manier thuis kunnen blijven wonen. Als WMO consulent ben je verantwoordelijk voor het (her)indiceren, selecteren en adviseren van de juiste zorg binnen de WMO. Je probeert de hulpvraag in kaart te brengen. Dit doe je door het voeren van het zogeheten keukentafelgesprek tijdens een huisbezoek. Samen kijk je naar wat iemand nog wel kan en waar extra hulp voor ingezet moet worden. Dit is waar jij als WMO consulent blij van wordt. Om dit te realiseren zul je soms ook het gesprek aan moeten gaan met collega’s, zorgaanbieders of andere externe partners. Alles met als doel om een passende integrale oplossing te vinden.


En verder…


  • Betrek jij het netwerk van de burger om de zelfredzaamheid vast te stellen en om te kijken welke mogelijkheden er al zijn;
  • Vraag jij offertes op voor zorgvoorzieningen;
  • Ben jij verantwoordelijk voor je eigen caseload;
  • Stel jij rapportages en beschikkingen op in o.a. de (gemeentelijke) systemen.

Functie eisen

Als WMO consulent lever jij een belangrijke bijdrage als het gaat om de zelfredzaamheid van de burger. Hiervoor vragen wij wel een aantal functie eisen:


  • Minimaal 2 jaar gemeentelijke ervaring als WMO consulent;
  • Afgeronde HBO opleiding in de richting van, bijvoorbeeld MWD, SPH, fysiotherapie en/of ergotherapie;
  • Kennis van de nieuwe wet- en regelgeving rondom de WMO;


Herken jij jezelf in deze vacature, reageer dan vandaag nog!

Over het bedrijf

Maandag® staat voor een frisse start, een nieuw begin of een uitdaging. Het gevoel dat alles mogelijk is. Jouw ambities en wensen staan centraal. Gedetacheerd worden voor verschillende gemeentes in de regio Gelderland met de zekerheid van vaste arbeidsvoorwaarden is wat wij bieden!


Wij zijn jouw werkgever. Dit betekent dat wij naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden ook persoonlijke begeleiding bieden. Ik blijf jouw vaste aanspreekpunt en staat jouw ontwikkeling centraal. Dit doen we door het aanbieden van trainingen op de Maandag® Academy en het voeren van ontwikkelgesprekken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Milou Janssen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Milou Janssen