Wmo consulent

Kirsten Bakker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kirsten Bakker
JUN 12
Noord-Holland Permanent HBO
12.07.2020 100541383
Solliciteren

Over de functie

In jouw functie als Wmo consulent streef jij ernaar dat mensen op een prettige manier zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Door wet- en regelgeving op een creatieve manier toe te passen draag jij hier zorg voor! 


Als Wmo consulent help jij jouw cliënten met het bevorderen van hun zelfredzaamheid. Samen met de cliënt ga je kijken wat de ondersteuningsbehoeften zijn, hoe kan de Wmo hierin voorzien? Om een goede indicatie te maken kom je bij de cliënten over de vloer en voer je het zogeheten ‘’keukentafelgesprek’’. Als Wmo consulent zijn de dagen nooit het zelfde, dit is voor jouw geen probleem. Je kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden en ook niet geheel onbelangrijk: verschillende gesprekspartners.


Wat ga je verder doen:

  • Rapportages en beschikkingen opstellen 
  • Aanvragen voor Wmo voorzieningen afhandelen
  • Contact onderhouden met externe samenwerkingspartners en leveranciers


In jouw rol als Wmo Consulent ben jij er voor de inwoners van de gemeente. Met jouw enthousiasme probeer je dagelijks doelen te behalen, namelijk: jouw cliënt weer in zijn/haar kracht zetten. Je maakt zelfstandig belangrijke keuzes en kunt deze goed beargumenteren. Verder ben jij als Wmo Consulent daadkrachtig en kun je goed omgaan met weerstand. 

Functie eisen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Recente en relevante werkervaring binnen de gemeente
  • Ervaring met GWS/Suite


Wat bieden wij jou?

Een marktconform salaris volgens de betreffende cao (CAR-UWO).

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Samen met onze Academy kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en worden er diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.


Is jouw interesse gewekt? Reageer dan direct! 

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij ons werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals die bij ons werken houden van hun werk, net zoals wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Kirsten Bakker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kirsten Bakker