Wmo consulent

Stefan Havinga
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stefan Havinga
FEB 03
Drenthe Vast HBO
19.03.2020 100252131
Solliciteren

Over de functie

Grote kans dat jij als Wmo consulent al werkzaam bent binnen een prettige organisatie. Ondanks dat jij eigenlijk goed op je plek zit weet je dat er iets ontbreekt; de uitdaging! Ben jij de ervaren Wmo consulent die open staat voor een nieuwe stap? Dan kom ik graag met jou in contact!

Voor verschillende gemeenten in Groningen en Drenthe ben ik op zoek naar een enthousiaste en doortastende Wmo consulent. In de rol van Wmo consulent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van keukentafelgesprekken, waarin je de hulpvraag helder probeert te krijgen. Dit doe jij door middel van het vergaren van informatie en door het stellen van de juiste vragen waarmee het vraagstuk helder wordt. Er zal van meerdere kanten aan jou getrokken worden maar jij houdt je hoofd koel en weet de juiste beslissing te maken.

Met jouw ruime ervaring als – Wmo consulent – kan jij goed filteren wanneer de gemeente het opvangnet dient te zijn voor de cliënt. Jij beschikt over goede dosis communicatie vaardigheden en staat sterk in je schoenen. Je bent empathisch en mensgericht maar laat niet over je heen lopen. Bovendien beschik jij over de kennis omtrent de wet- en regelgeving rondom de Wmo, de PGB en ZiN.

Door te kiezen voor Maandag® als jouw werkgever krijg jij de mogelijkheid om met behoud van zekerheid aan het werk te gaan bij verschillende projecten die aansluiten op jouw wensen. 


Functie eisen

Wij vragen:

  • HBO Werk- en denkniveau
  • Minimaal een half jaar ervaring als WMO consulent
  • Ervaring met het stellen van indicaties
  • Gemeentelijke werkervaring is een pré. 
  • Kennis van en ervaring met de WMO wet- en regelgeving. 


Over het bedrijf

Houd jij van afwisseling, maar ook behoefte aan zekerheid? Dan is Maandag® iets voor jou. Maandag® detacheert professionals in de publieke sector. Waarom Maandag®? Naast het werkgeluk dat bij Maandag® voorop staat, investeren wij in persoonlijke ontwikkeling door het verzorgen van verschillende opleidingen. Als eerst ga ik in een oriënterend gesprek jouw ervaring, ideeën en wensen verkennen om vanuit daar de beste match te maken. Maandag® is naast jouw werkgever ook een gelijkwaardige sparringpartner. Ik wil graag met jou kijken wat een logische vervolgstap zal zijn binnen jouw loopbaan.

Wij bieden jou een aansprekend salaris en aantrekkelijke extra’s. Als professional bij Maandag® heb jij recht op 25 vakantie dagen per jaar en 8% vakantiegeld. Wij als detacheerder bieden jou graag een contract aan waarmee je de mogelijkheid hebt om bij verschillende gemeenten aan de slag te gaan.  


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Stefan Havinga
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stefan Havinga