Zoeken

Sociaal domein
filters wissen
76

wmo consulent vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures wmo consulent

Vacatures wmo consulent zijn er volop, ook bij Maandag®. In deze functie werk je bij de gemeente en houd je je bezig met alle aanvragen die binnenkomen op het gebied van WMO-voorzieningen. We zoeken professionals met een relevante, afgeronde hbo-opleiding en bij voorkeur heb je overheidservaring of heb je gewerkt bij een zorginstelling? Bekijk dan snel alle vacatures voor wmo-consulent. 

Ben je werkzaam als wmo consulent dan houd je je bezig met aanvragen die binnenkomen. Ter beoordeling van de aanvraag ga je onderzoeken of de aanvraag rechtmatig is. Je kijkt naar het persoonsgebonden budget (pgb) en de zorgbehoefte die er is bij de aanvrager. Om zo goed mogelijk  advies te geven ga je op huisbezoek. Hierdoor krijg je een goed beeld van de persoonlijke situatie en vervolgens stel je een adviesrapport op. Regelmatig komt het voor dat je als wmo consulent samenwerkt met collega’s van andere beleidsterreinen voor een goed verloop van het proces. Werk je als wmo consulent maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct op een van onze vacatures.