Specialist burgerzaken

Over de functie

De burger wil niet centraal staan. De burger wil dat jij in hun leven wereld past. Dat jouw dienstverlening echt waarde toevoegt. Denk jij daar ook zo over?

Dienstverlening straalt namelijk van je af! Als ervaren BRP specialist maak je ons team Burgerzaken sterker en beschik je over actuele kennis. Om deze functie goed te kunnen uitvoeren is minimaal drie jaar recente werkervaring in de functie van burgerzaken een vereiste. Jij bent de vraagbaak voor burgers en collega’s op het gebied van burgerlijke stand, internationaal privaatrecht en de BRP. Je weet precies hoe en wanneer je de regels moet toepassen!

Jij houdt je bezig met onder andere complexe (internationale) vraagstukken op het gebied van Burgerzaken. Je werkzaamheden bestaan uit het signaleren en uitvoeren van adresonderzoeken, verwerken van complexe huwelijks en geboorteaangiftes, uitvoeren van mutaties en correcties in de BRP, beoordelen van brondocumenten en het verwerken van inschrijvingen afkomstig uit het buitenland.

Daarnaast weet jij precies hoe je aanvragen met betrekking tot naturalisatie moet behandelen. Jij bent sterk in communiceren, ook in het Engels. Jij bent oplossingsgericht en kan je je makkelijk verplaatsen in de situatie van de burger. Dit levert maatwerk op, want jij bent perfectionistisch en wil het beste voor de burger! Je hebt een scherp oog voor kwaliteit. Daarnaast heb jij in het team een signalerende rol ten aanzien van zaken als adres- en identiteitsfraude.Het werken in een team vind jij ook erg belangrijk. Als echte teamspeler kun je makkelijk feedback geven en ontvangen van collega’s. Je bent daadkrachtig, betrokken en neemt verantwoordelijkheid in je werk. 

Ben jij de ervaren specialist burgerzaken met de hands-on mentaliteit die ik zoek? Dan ga ik graag met jou het gesprek aan! Solliciteer via onderstaande knop.


Functie eisen

  • Je beschikt over hbo denk- en werkniveau;
  • Je beschikt over een diploma BABZ/ MLO BZ, aangevuld met de modules personen- en familierecht, internationaal personen- en familierecht en nationaliteitsrecht;
  • Je bent in het bezit van een relevante opleiding, bijvoorbeeld diploma NVVB Publieksacademie, de basisopleiding Burgerzaken of Publiekszaken, de opleiding Medewerker Lokale Overheid Burgerzaken;
  • Kennis van de wet BRP is een pré;
  • Pré: Je hebt ervaring met key2burgerzaken, key2betalen en Cognos.

Over het bedrijf

Houd jij van afwisseling, maar heb je ook zeker behoefte aan zekerheid? Dan past Maandag helemaal bij jou! Maandag detacheert professionals in de publieke sector. Waarom zou je voor Maandag kiezen? Bij Maandag staat werkgeluk voorop. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling ook hoog in het vaandel. Wat ik belangrijk vind is dat we als eerste in een oriënterend gesprek jouw ervaring, ideeën en wensen verkennen om vanuit daar de beste match te maken. Maandag is naast werkgever ook een gelijkwaardige sparringpartner. Wij bieden een aansprekend salaris en aantrekkelijke extra’s. Als professional bij Maandag® heb je recht op 25 vakantie dagen per jaar en 8% vakantiegeld. Wij als detacheerder bieden jou graag een contract aan waarmee je de mogelijkheid hebt om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Ena Salkanovic

Ena Salkanovic

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs