Sociaal Rechercheur sociaal domein

Lucie Bosma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lucie Bosma
JUN 26
Gelderland Tijdelijk MBO
26.07.2020 106787675
Solliciteren

Over de functie

De uitvoeringsdienst sociaal domein heeft als doel om de inwoners te ondersteunen die niet op eigen kracht kunnen meedoen aan de samenleving als gevolg van sociale en economische belemmeringen. Als sociaal rechercheur zet jij je in voor de fraudebestrijding binnen het sociaal domein.


In jouw rol als sociaal rechercheur verricht je zelfstandig recherchematig fraudeonderzoek. Je bent verantwoordelijk voor het opsporen van fraude in het kader van de Participatiewet, de PGB's van WMO, Jeugdwet en andere wetten en regelingen die de sector uitvoert.


Om de functie van sociaal rechercheur te kunnen uitvoeren is niet alleen kennis maar ook een stevige persoonlijkheid nodig. Binnen jouw takenpakket horen namelijk ook huisbezoeken, (confronterende) gesprekken voeren en maatregelen/sancties opleggen indien nodig.

Functie eisen

Wat neem jij mee..


  • Kennis van relevante wet- en regelgeving
  • Kennis van het relevante juridische kader
  • Ervaring met handhaving
  • Je bent zelfstandig en hebt overtuigingskracht
  • Kennis van opsporingstechnieken en -methoden en professionele gespreks- en verhoortechnieken

Over het bedrijf

Maandag® staat voor een frisse start, een nieuw begin of een uitdaging. Het gevoel dat alles mogelijk is. Jouw ambities en wensen staan centraal. Gedetacheerd worden voor verschillende gemeentes in de regio Gelderland met de zekerheid van vaste arbeidsvoorwaarden is wat wij bieden!


Wij zijn jouw werkgever. Dit betekent dat wij naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden ook persoonlijke begeleiding bieden. Ik blijf jouw vaste aanspreekpunt en staat jouw ontwikkeling centraal. Dit doen we door het aanbieden van trainingen op de Maandag® Academy en het voeren van ontwikkelgesprekken.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lucie Bosma
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lucie Bosma