Senior Wmo-consulent

Over de functie

Heb jij als Wmo-consulent veel ervaring en ben je bekend met het werken in multidisciplinaire teams? Dan ben jij hard nodig!

Voor een gemeente onder de rook van Zwolle, zijn wij op zoek naar een Senior Wmo-consulent die ervaring heeft met regievoering. Als senior Wmo-consulent heb je ruime ervaring met de uitvoering van de Wmo. Voor deze functie houd je naast je reguliere taken ook overzicht en regie op complexe (aan)vragen die binnen jouw multidisciplinair team spelen. Je vindt het leuk om in extra complexe casuïstiek te duiken en met jouw expertise een nieuwe blik te werpen op de casus. Wanneer de situatie daarom vraagt, ben je als casusregisseur de spin in het web voor alle partijen die bij een cliënt betrokken zijn. Hierbij sta je voor de keuzes die je maakt. We zoeken dan ook iemand die besluitvaardig optreed, regie kan voeren, een volwaardig onderdeel is van een multidisciplinair team en betrokken is bij de cliënt.

Functie eisen

 • Aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
 • Meerdere jaren recente ervaring in een vergelijkbare functie met betrekking tot de Wmo;
 • Aantoonbare kennis met betrekking tot de Wmo en ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Dit kan blijken uit een aanvullende cursus of opleiding gericht op de Wmo;
 • Ervaring met het voeren van een brede intake, inclusief een signalerende rol voor wat betreft de Participatiewet en Jeugd;
 • Kennis en ervaring in het werken met Suites voor sociaal domein is tevens een pré;
 • Een geldig rijbewijs.

Over het bedrijf

Maandag® staat voor een frisse start, een interessante uitdaging of een toffe opdracht bij onze verschillende opdrachtgevers dat o.a. bestaat uit gemeenten, werkorganisaties en provincies. Jouw ambities en wensen staan centraal. Samen kijken we welke opdrachten en vacatures interessant zijn voor jou. Gedetacheerd worden voor verschillende opdrachtgevers en samen streven naar jouw werkgeluk is wat wij bieden!

Wij zijn jouw werkgever. Bij Maandag® vinden we goed werkgeverschap dan ook erg belangrijk. Hoe wij dat doen? Trainingen voor jouw ontwikkeling op de Maandag® Academy, persoonlijke projectbegeleiding, ik als jou vaste aanspreekpunt, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een eerlijke en transparante communicatie!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Cherigoya Tapilawatin

Cherigoya Tapilawatin

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs