Senior Uitvoering Sociaal Domein WMO

Over de functie

Jouw projecten zijn divers, veelal strategisch van aard en complex. De maatschappelijke ontwikkelingen in het sociale domein vragen om vernieuwende oplossingen, waarbij op voorhand de uitkomsten nog niet vaststaan.

Je bent verantwoordelijk voor het resultaat en sturing van projecten op het gebied van digitalisering, datamanagement en interne controle. Dit zijn allen projecten binnen het Sociaal Domein. Je levert goede resultaten op, geeft een kop en staart aan de projecten en werkt doelgericht. Je stuurt tijdig bij en rapporteert regelmatig over de voortgang van deze projecten. Dit alles doe je met gevoel voor de context waarbinnen je werkt.

Daarnaast geef je dagelijkse werkleiding aan de twee functioneel beheerders van de afdeling. Kennis en ervaring met het systeem Suite4Zorg is daarbij een pré. Naast het zelf uitvoeren van projecten wordt van jou verwacht dat je medewerkers van de afdeling en organisatie verder gaat helpen bij het projectmatig en gezamenlijk aanpakken van vraagstukken. Een belangrijk vraagstuk hierbij is het vertalen van datavraagstukken binnen de organisatie naar systemen en processen. Je hebt daarnaast de opdracht om te komen tot een advies over de toekomstige positionering en aansturing van de functioneel beheerders.

De afdeling

De afdeling Klanten Contact Centrum (KCC) is met circa 90 medewerkers één van de grootste afdelingen binnen de desbetreffende gemeente. Een belangrijke taak van het KCC is geven van uitvoering van de aan de gemeente toebedeelde taken van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Met ongeveer 30 medewerkers, waaronder een groot deel wijkteammedewerkers, wordt gewerkt om de WMO-taken voor de burgers zo goed mogelijk vorm te geven. De senior medewerker vormt met de twee andere senioren een team om de projecten en ontwikkelingen te coördineren en te versnellen.

Functie eisen

Wat vindt de opdrachtgever belangrijk:

  • Een afgeronde relevante HBO-opleiding;
  • Aantoonbare werkervaring bij een gemeente;
  • Aantoonbare werkervaring van implementatievraagstukken op het gebied van digitalisering binnen het gemeentelijk sociaal domein uitvoering WMO;
  • Aantoonbare werkervaring op het gebied proces- en verandermanagement en relevante methodieken;
  • Aantoonbare werkervaring op het gebied van project- en /of programmamanagement.

Over het bedrijf

De Maandag staat bij ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag Maandag.

Vanuit Maandag® kunnen wij jouw zekerheid aanbieden met afwisseling. Zo profiteer je van een contract, maar werkt flexibel voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het voordeel hiervan is dat je sneller groeit. Daarnaast krijg je volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden en werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s van Maandag.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Laura de Waart

Laura de Waart

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs