Senior Projectmanager W&I

Over de functie

Binnen deze gemeente is er sprake van een ontvlechting binnen Werk & Inkomen van systemen, applicaties, juridische- en financiële gebieden. Als Projectmanager W&I zal je in eerste instantie de opdracht krijgen om de kaders voor de juridische en financiële ontvlechting vast te stellen, een plan van aanpak op te stellen en met de benodigde expertise binnen de organisatie het hele proces vorm te geven en uit te voeren.  

Het dragen van verantwoordelijkheid voor projectsturing impliceert het maken van integrale afwegingen en het sturen op kwaliteit. Het is van belang dat je op een overtuigende en voor anderen acceptabele wijze kan communiceren over de belangenafweging en uiteindelijke keuzes. Gelet op de vele specialismen binnen de organisatie en het eigen karakter van de werkzaamheden is het van belang dat je met een natuurlijke stevigheid (authenticiteit) kan optreden. Je bent in staat om in een complexe omgeving de diverse en soms tegengestelde belangen van alle stakeholders in het oog te houden en met elkaar te verbinden. Daarnaast kun je ook stevig onderhandelen en mensen aanspreken wanneer de situatie daarom vraagt. Je communiceert op een overtuigende en voor anderen acceptabele wijze over de belangenafweging en uiteindelijk te maken keuzes.

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van een erkend masterdiploma;
 • Je hebt aantoonbare juridische kennis van en ervaring met (ontvlechting van) deelnemingen en overeenkomsten tussen overheden en (markt)partijen en coöperaties;
 • Je hebt als senior projectmanager meer dan 5 jaar aantoonbare ervaring opgedaan met juridische trajecten die qua grootte en complexiteit vergelijkbaar zijn met de opdracht;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het werken in grote overheidsorganisaties en in een soortgelijke functie;
 • Je hebt in de afgelopen 10 jaar meer dan 5 jaar aantoonbare ervaring opgedaan met bestuurlijke advisering in het overheidsdomein.

Pre's

 • Je hebt bij voorkeur een positie bekleed waarbij er een samenwerkingsverband was tussen de G4 Gemeenten Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht;
 • Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met het juridisch domein van een grootstedelijke gemeente;
 • Je hebt bij voorkeur kennis van coöperatie Wigo4it.

Je herkent je in het volgende profiel: analytisch, proactief, resultaatgericht en bent in staat om indien nodig "kort op de bal" te spelen. Daarbij is het essentieel dat je in control bent, maar wel voldoende flexibiliteit vertoont om gezamenlijk tot een goed resultaat te komen. 

Over het bedrijf

Jij werkt samen met je collega’s van het sociaal domein, maar je hebt ook bonuscollega's. Bonuscollega’s zijn je collega’s van Maandag®, we onderhouden telefonisch contact, maar komen ook eens in de zoveel tijd even buurten om te kijken hoe het gaat.

 • Een salaris van €5.300,- tot €7.000,- bruto per maand, maar het hangt uiteraard ook af van jouw werkervaring en wensen. Daar gaan wij graag met je over in gesprek!
 • (Op ZZP basis is ook mogelijk, dan ga ik graag in overleg over het tarief!)
 • Optie tot het rijden van een leaseauto of reiskostenvergoeding;
 • Een opdracht van 24 uur voor minimaal een jaar;
 • Een op maat gemaakt opleidingsprogramma.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Julia van 't Veer

Julia van 't Veer

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs