Regionaal Coördinator

Over de functie

Heb jij 6 uur per week over om tot januari 2023 aan de slag te gaan als Regionaal Coördinator bij een gemeente in Midden-Limburg?

In maart 2019 hebben de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en Zorgverzekeraars Nederland (ZN) afgesproken om toe te werken naar een landelijk-dekkend samenwerkingsnetwerk tussen gemeenten en zorgverzekeraars op het gebied van zorg en ondersteuning. De werkstructuur moet bijdragen aan het verbeteren van samenwerking tussen de financiers wat de integrale zorg door de zorgaanbieders mogelijk maakt ten behoeve van alle Nederlandse patiënten en inwoners. Het is essentieel dat waar de reguliere zorg (Zorgverzekeringsweten Wet langdurige Zorg) en reguliere ondersteuning (Wmo en Jeugd) elkaar raken en nodig hebben, de zorgaanbieders adequaat kunnen op- en afschalen tussen verschillende soorten dienstverlening, zonder dat inwoners, cliënten en patiënten daar iets van merken.

Doel van de werkstructuur is dat partijen in de regio gezamenlijk verantwoordelijkheid (gaan) voelen voor ten minste de onderwerpen preventie, ouderenzorg en GGZ. Deze onderwerpen zijn vastgelegd in een samenwerkingsagenda, die door de 7 Midden-Limburgse gemeenten bestuurlijk is vastgesteld. Om de verbinding tussen de gemeenten en zorgverzekeraars/zorgkantoren tot stand te brengen, aan te jagen en te faciliteren met als doel het uitvoeren van deze samenwerkingsagenda, zijn de gemeenten op zoek naar een ambtelijk aanspreekpunt/coördinator. Ook landelijke netwerkactiviteiten en informatiedeling behoort tot de taken.

Functie eisen

  • HBO/WO-werk- en denkniveau;
  • Ervaring met regionale samenwerking;
  • Kennis van de organisatie van het gemeentelijk domein en zorgdomein;
  • Outreachende persoonlijkheid, gericht op verbinding en samenwerking;
  • Hands-on mentaliteit.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van de energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Laura de Waart

Laura de Waart

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs