Rechtmatigheidscoach Tozo

Over de functie

Een vacature door de coronacrisis: Rechtmatigheidscoach Tozo

Door de coronacrisis wordt iedereen op de proef gesteld. Gelukkig kunnen een hoop bedrijven en ondernemers hun werkzaamheden inrichten in lijn van ‘het nieuwe normaal’. Helaas is er ook een grote groep die dat niet kan. Voor hun zijn dit extra zware tijden. Gelukkig heeft de overheid een pakket regelingen opgetuigd om ondernemers te ondersteunen tijdens deze crisis. Hieronder valt de Tozo. Een grote gemeente in Noord-Limburg is nu dan ook op zoek naar jou.

Jij komt te werken in het Team Rechtmatigheid Sociaal Domein bij een gemeente in Noord-Limburg! Samen met ± 40 collega’s, verdeeld over de clusters aanvragen, onderhoud en kwaliteit. Voor deze opdracht wordt het cluster Tozo opgetuigd inclusief coördinatie, bestaande uit de medewerkers geworven via deze opdracht.

Werkzaamheden bestaan uit:

 • Je geeft uitvoering aan Tozo dat betekent (her)beoordeling van aanvragen voor een uitkering, informatieverstrekking aan zelfstandigen en controle op reeds verstrekte uitkeringen;
 • Je ondersteunt bij en beoordeelt hulpvragen in relatie tot schuldhulpverlening voor zelfstandigen;
 • Je draagt zorg voor verwerking van de besluiten in de systemen;
 •  Daarnaast is het cluster verantwoordelijk voor een (projectmatige) aanpak van de controle van Tozo over 2020 (start 1e kwartaal 2021) en over 2021 (uitvoering in 3e kwartaal 2021).


Functie eisen

Wat vindt de opdrachtgever belangrijk: 

 • Harde eis: Op CV aantoonbaar werkervaring van minimaal 3 jaar, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als Klantmanager Inkomen/Rechtmatigheidscoach/ Consulent BBZ/zelfstandige binnen een gemeente;
 • Relevante kennis van het sociaal zekerheidsrecht, de Participatiewet, specifiek BBZ en Tozo en Algemene Wet Bestuursrecht;
 • Affiniteit met bedrijfseconomie en gevoel en inzicht in de economische gevolgen van de coronamaatregelen voor specifieke bedrijfsbranches;
 • Ervaring met schuldhulpverlening aan zelfstandigen;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring met GWS/Suite.


Over het bedrijf

Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande taken kunnen uitvoeren. Graag kijken we met jou dan ook naar de mogelijkheid van een duurzame samenwerking! Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Bovendien geloven wij in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s. Die ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we professionals graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. We bespreken dit graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Laura de Waart

Laura de Waart

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs