Rechtmatigheidscoach Onderhoud

Over de functie

Het Team Rechtmatigheid Sociaal Domein van een gemeente in Noord-Limburg zoekt versterking! Ze zoeken een rechtmatigheidscoach die resultaatgericht is en goed samenwerkt met collega’s, maatschappelijke organisaties en andere gemeenten. Tevens verwacht dit team dat de nieuwe collega betrokken is naar de klant, de organisatie en naar de collega’s.

Benieuwd wat de taken zijn van een rechtmatigheidscoach? Misschien herken je de werkzaamheden maar heb je dit uitgevoerd onder een ander functienaam. Lees snel verder om dit te ontdekken en reageer ook als je deze werkzaamheden hebt uitgevoerd onder een ander functienaam:

Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de uitkering, doet zo nodig huisbezoeken en verwijst indien nodig door naar externe instellingen. Daarnaast beoordeel je aanvragen bijzondere bijstand en geef je uitvoering aan het minimabeleid voor zowel klanten met een bijstandsuitkering en niet uitkeringsgerechtigden. Je ondersteunt bij en beoordeelt (im)materiële hulpvragen, begeleidt en adviseert, verwijst door en onderhoudt indien nodig contacten met hulpverleningsinstanties/ ketenpartners. En niet geheel onbelangrijk, je draagt zorg voor terugkoppeling en doorgeleiding naar de collega’s van het team Werk en de Backoffice.

Functie eisen

  • Je beschikt over minimaal een HBO diploma;
  • Je hebt aantoonbare kennis van het sociaal zekerheidsrecht, de Participatiewet en Algemene Wet Bestuursrecht;
  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Rechtmatigheidscoach (aanvraag en onderhoud participatiewet en armoedebeleid);
  • Je hebt minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met GWS4all/Suite.

Over het bedrijf

Maandag® staat bij ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag Maandag®.

Vanuit Maandag® kunnen wij jouw zekerheid aanbieden met afwisseling. Zo profiteer je van een contract, maar werkt flexibel voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het voordeel hiervan is dat je sneller groeit. Daarnaast krijg je volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden en werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s van Maandag.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Laura de Waart

Laura de Waart

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs