Projectmanager

Over de functie

Ben jij maatschappelijk georiënteerd, resultaatgericht en sta je stevig in je schoenen? Lees dan verder!


Als projectmanager verwachten we veel van je: je bent scherp op het halen van doelstellingen, schakelt makkelijk tussen strategisch denken en praktisch handelen en weet de rust te bewaken in een dynamische omgeving met veeleisende opdrachtgevers. Je bent niet alleen een organisatie- talent, maar ook een verbinder, een analyticus en een netwerker.

 

Herken jij jezelf in dit veelzijdige profiel? Dan spreken we je graag binnenkort!


Wat ga je doen?

Samen met 34 collega’s lever je een bijdrage aan één van de projecten of programma’s die ervoor zorgen dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een (werk)plek vinden, mensen met schulden worden geholpen en nieuwkomers mee kunnen doen. Het Schuldenlab070 (www.schuldenlab070.nl) of de totstandkoming van het Gemeentelijk Werkbedrijf zijn voorbeelden van activiteiten waarbij team PPM nauw betrokken is.

 

Jij gaat aan de slag als projectmanager. Dit betekent dat je een project van begin tot eind tot een goed einde weet te brengen: van de startfase en de definitiefase, tot de uitvoerings- en de borgingsfase. Je rapporteert aan de opdrachtgever over de vorderingen en adviseert over mogelijke dilemma’s. Vanuit je rol ben je je goed bewust van de omgeving waarin je werkt en de belangen die spelen. Naast je werkzaamheden als projectleider zet je je actief in voor de verdere professionalisering van team PPM en voor je eigen ontwikkeling als projectleider.

 

Wat vragen wij?

Veelzijdigheid is je op het lijf geschreven en je doet graag een beroep op een breed palet aan competenties: je legt bijvoorbeeld verbanden tussen verschillende ideeën en weet meerdere oplossingen voor hetzelfde probleem te bedenken. Je bent in staat te delegeren, maar weet de regie te behouden om projectdoelstellingen te behalen. Je overziet acties die van invloed zijn op het project en hebt de rollen van alle stakeholders goed in de gaten. Kortom: een creatieve, communicatieve en flexibele projectmanager.

Functie eisen

 • Hbo/wo denkniveau
 • Kennis en ervaring met projectmatig werken
 • Ervaring met werken in een politiek bestuurlijke omgeving is een pre
 • Kennis van het sociale domein is en pre

Over het bedrijf

Als je bij Maandag®️ start, ga je deel uit maken van ons team Sociaal Domein. Het team van de vestiging Middelburg bestaat inmiddels uit meer dan 30 vakspecialisten die zich binnen de overheid op verschillende projecten inzetten. Hierin zitten bijvoorbeeld WMO consulenten, jeugdconsulenten en klantmanagers werk & inkomen. Daar wil jij toch ook bij horen?


Vanuit Maandag® kunnen wij jou zekerheid aanbieden met afwisseling. Zo profiteer je van een contract, maar werk je flexibel voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het voordeel hiervan is dat je sneller groeit. Daarnaast krijg je volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden en werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s van Maandag®.


 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Persoonlijke en professionele groei dankzij ons ruime aanbod aan trainingen;
 • Een betrokken contactpersoon;
 • Maandelijkse interactieve workshops vanuit Club Maandag;

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Jenny Muradin

Jenny Muradin

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs