Projectleider Post Corona Aanpak

Over de functie

De coronacrisis heeft grote invloed op de arbeidsmarkt en JIJ kan van invloed zijn op het herstel! De Arbeidsmarktregio Midden Limburg heeft recent een projectplan vastgesteld voor een post-Corona aanpak. Er moet gewerkt worden aan een gecoördineerde aanpak die bijdraagt aan het herstel van de arbeidsmarkt in Midden Limburg. In het plan zijn verschillende actielijnen opgenomen om de klappen op de arbeidsmarkt en toenemende werkloosheid als gevolg van de economische recessie het hoofd te bieden. De rode draad door de post-corona aanpak is dat we de uitdagingen en ambities in de regio Midden Limburg alleen in samenhang kunnen realiseren. Bundeling van krachten, coördinatie, effectieve inzet van beschikbare resources (menskracht & middelen) en bewaken van doelen en resultaten zijn daarbij geen vanzelfsprekendheid, dit moet georganiseerd worden. Als projectleider ben jij in de lead om hier samen met de betrokken partijen invulling aan te geven.

Het is dus aan jou om van begin tot eind dit project te leiden! Je draagt zorg voor een projectplan en voor de inrichting van de projectorganisatie. Daarnaast adviseer je over en integreer je nieuwe concepten en werkwijzen ter verbetering van de effectiviteit, stuur je de productmedewerkers functioneel aan én draag je zorg voor bewaking en rapportage over vooruitgang, uitputting van middelen en beslismomenten. Vervolgens draag je zorg voor uitvoering van het project en adviseer je over, realiseer en regisseer je participatie en interactie met de projectbetrokkenen. Als laatste draag je zorg voor toetsing en verantwoording van de behaalde resultaten en adviseer je over toekomstige projecten. Gedurende deze gehele periode is netwerken van uitermate belang. Je initieert en bevordert samenwerking met organisaties/partijen, bewaakt en beheert contacten met partijen/belanghebbenden en creëert draagvlak voor beleid. Een hele brede en uitdagende takenlijst dus!

Ben jij die resultaatgerichte doener die ik zoek? Solliciteer dan snel! 

Functie eisen

 • Je hebt ervaring met projecten en programma’s leiden op het gebied van arbeidsmarkt en participatie;
 • Je hebt affiniteit met en kennis over de arbeidsmarkt en op de hoogte van de laatste wetgeving;
 • Je bent initiatiefrijk en hebt aantoonbare ervaring in het creëren en verzilveren van kansen;
 • Je hebt kennis van gemeentelijke structuren en procedures;
 • Je bezit goede communicatieve vaardigheden en kan makkelijk schakelen op meerdere niveaus;
 • Je kan regie voeren, samenwerking stimuleren en bent in staat belangen en inbreng van diverse partijen samen te brengen;
 • Je bent van 18 januari 2021 t/m 31 december 2021 beschikbaar voor 20 uur in de week.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van de energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Laura de Waart

Laura de Waart

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs