Projectleider Laaggeletterdheid

Over de functie

Wat zoek jij? Een mooie opdracht in Midden-Limburg voor minimaal een jaar toevallig? Wellicht is de functie Regionale Projectleider Laaggeletterdheid Midden-Limburg jou op het lijf geschreven. Bij de implementatie van het nieuwe regionale programma vanaf 2021 is meer regie, monitoring en sturing nodig om dit urgente vraagstuk op te pakken. Het hebben, behouden en/of creëren van aanbod alleen is niet voldoende. Met name het bereiken van laaggeletterden met een Nederlandse achtergrond (NT1) vraagt extra aandacht. Het inzetten van een regionale kartrekker is nodig die zich hard maakt voor dit thema en in het bijzonder voor het vinden en bereiken van de diverse doelgroepen.

De regionale projectleider ondersteunt de beleidsadviseur bij de uitrol en implementatie van het nieuwe regionale programma. Hierdoor krijgt de regionale aanpak laaggeletterdheid de aandacht die ze verdient en komt de beleidsadviseur voldoende toe aan de lokale aanpak laaggeletterdheid en overige beleidsdossiers.

Daarnaast fungeert de regionale projectleider als aanjager in het veld zodat de vele partijen hun aandeel gaan nemen in de samenwerking, gericht op een effectieve regionale aanpak laaggeletterdheid.

Wat zijn onder ander jouw taken:

 • Coördinatie en sturing op de regionale aanpak van volwasseneneducatie en laaggeletterdheid Midden-Limburg voor 7 gemeenten;
 • Aanjagen en implementeren van de 4 actielijnen in het programma, in samenwerking met ketenpartner;
 • Aanspreekpunt zijn voor regiogemeenten en ketenpartners in netwerk volwasseneneducatie en laaggeletterdheid, waar nodig versterken en uitbreiden van het Taalnetwerk;
 • Coördinatie op Europees aanbestedingstraject voor regionaal aanbod formele educatie;
 • Beheer van WEB-middelen en decentralisatie-uitkering OCW inclusief SiSa-verantwoording.

Meer info over de vacature? Ik vertel het je graag. Bell/app/mail mij en ik vertel het je graag! ☎️ 06 20 66 08 35 ✉ laura.dewaart@maandag.nl

Functie eisen

 • Een afgeronde HBO opleiding;
 • Werkervaring met organisatieontwikkeling, programma- en projectmatig werken binnen netwerkorganisaties;
 • Ruime kennis en ervaring met werken in een publiek-private omgeving;
 • Resultaatgericht, creatief, aanjager, stressbestendig, besluitvaardig, communicatief sterk op verschillende niveaus, organiserend vermogen, sterk in onderhandelen en bemiddeling; 
 • Kan op veel schaakborden tegelijk spelen in een dynamisch werkveld, en dit met uiteenlopende partners vertalen naar goede en vooral werkbare afspraken.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van de energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Laura de Waart

Laura de Waart

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs