Zoeken

Sociaal domein
filters wissen
61

projectleider jeugd vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures projectleider jeugd

Wanneer je op zoek bent naar vacatures voor projectleider jeugd, zit je bij Maandag® goed. We zoeken WO-professionals die graag de verbindende schakel zijn binnen het sociaal domein. Heb je ervaring met werken bij de gemeente en ben je communicatief sterk? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! Bekijk het vacature aanbod voor projectleider jeugd en reageer.

Als projectleider jeugd begeleid je processen tussen de gemeente waar je werkt, de bewoners en andere betrokken partijen. Uiteraard ben jij volledig op de hoogte van de Jeugdwet en weet je wat er speelt in dit domein. Om ervoor te zorgen dat nieuwe initiatieven en strategische plannen ook op een passende manier uitgevoerd worden stel jij een projectplan op en voert deze uit. Om voortgang te behalen maak jij heldere afspraken met betrokken partijen. Voor de functie projectleider jeugd is het van belang dat je een goed gevoel hebt voor organisatorische verhoudingen en overtuigend communiceert.  Is deze baan jou op het lijf geschreven? Bekijk alle vacatures en solliciteer.