Projectleider Inburgering

Over de functie

Op 1 januari 2022; De nieuwe wet inburgering. Jij bent de Projectleider die er voor gaat zorgen dat de gemeente hier klaar voor is!

Jij bent een ervaren Projectleider bij voorkeur met recente ervaring binnen het Sociaal Domein en dan met name op het gebied van inburgering en/of statushouders. De nieuwe wet Inburgering moet er voor zorgen dat nieuwkomers zo snel mogelijk mee kunnen draaien in onze maatschappij. Als Projectmanager Statushouders draag jij zorg voor het opstellen van het invoeringsplan inburgering, dit doe je samen met jouw collega’s!


Jij bent..

 • Een stevige persoonlijkheid die met gemak andere aanspreekt en besluiten neemt waar nodig;
 • De projectleider die goed om gaat met de verschillende (regionale) belangen binnen een politiek-bestuurlijke omgeving;
 • Een projectleider met specifieke kennis op het gebied van de Wet inburgering, Participatiewet en de doelgroep nieuwkomers.

Het resultaat van jouw werkzaamheden? Een mooie basis voor een succesvol inburgeringstraject dat gericht is op maatschappelijk integratie van vergunninghouders en een snelle duurzame toeleiding naar betaald werk oplevert. Een lerend stelsel waarvan de basis staat zodat de komende jaren het aanbod hierop aangepast kan worden. Jij als Projectmanager Inburgering kunt hier een mooie bijdrage aan leveren!

In jouw rol als Projectleider Inburgering is het belangrijk dat je een stevige en energieke persoonlijkheid hebt en dat je zowel mens- als resultaatgericht bent. Je bent open, benaderbaar en hebt een groot empathisch vermogen. Tevens kun jij hoofd- en bijzaken uitstekend scheiden en ben je super creatief!

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van een HBO diploma;
 • Je hebt recente ervaring als projectleider of beleidsmedewerker;
 • Je kunt adviseren over het monitoren van resultaten en effecten;
 • Je hebt ervaring met het vertalen van landelijke wetgeving naar lokale dienstverlening.

Is dit een interessante opdracht voor jou en ben je beschikbaar voor 8 uur? Reageer dan snel of bel mij via 06 22 18 68 58 of mail naar Kirsten.bakker@maandag.nl

Wat bieden wij jou?

Een marktconform salaris volgens de betreffende cao (CAR-UWO).

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de onze Academy kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en worden er diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij ons werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Kirsten Bakker

Kirsten Bakker

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs