Projectleider Grip op Sociaal Domein

Koen Bezemer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Koen Bezemer
JUN 03
Limburg Tijdelijk HBO
03.07.2020 104803904
Solliciteren

Over de functie

Jij haalt als Projectleider niet alleen het beste uit jezelf maar ook uit de mensen om je heen. Binnen het Sociaal Domein is een kostenstijging binnen (voornamelijk) Jeugd en Wmo te zien. Dit mooie project omvat in de hoofdzaak drie hoofdtaken; de begeleiding en sturing van een extern onderzoeksbureau, begeleiden van onderzoek visitatiecommissie FBSD en het opstellen van uitgewerkte beheersmaatregelen Grip op Sociaal Domein.

Concreet betekent dit de volgende taken:

·        Jij draagt zorg dat een nog te contracteren onderzoekbureau haar onderzoek binnen de afgesproken kaders en op kwalitatief hoogwaardige wijze afrond. De onderzoeksvraag is ‘Formuleer aanbevelingen voor de jaren 2020 en verder die de balans tussen budget en uitgaven voor het Sociale Domein herstellen’.

·        Je zorgt dat het onderzoek van de visitatiecommissie FBSD uitstekend wordt ondersteund en voorzien van de gewenste input;

·        Jij onderhoudt de projectstructuur en als onderdeel hiervan ben je verantwoordelijk voor de bestuurlijke afstemming.

Natuurlijk sta je er niet helemaal alleen voor! Een vaste collega voorziet jou van gegevens die je nodig hebt. Deze gegevens kunnen zowel financieel als vakinhoudelijk zijn. Zodoende moet je ervaring hebben op de inhoud (zowel beleidsmatig als uitvoerend) alsook op het financiële stuk van zowel Jeugd als Wmo. Jij bent een echte specialist te noemen! Als projectleider heb je een stevige resultaatgerichte persoonlijkheid en kan je overtuigen. Jij haalt voldoening uit het verbeteren van processen en kan dit ook in een bestuurlijk- en politiek gespannen omgeving bewerkstelligen.

Functie eisen

·        Jij bent per direct voor 24 uur beschikbaar voor een minimale periode van 5 maanden;

·        Jij hebt meerjarige gemeentelijke werkervaring;

·        Jij hebt aantoonbare kennis en ervaring van de onderwerpen Wmo en Jeugd;

·        Naar een gemeente in Zuid-Limburg reizen is voor jou geen probleem!

Over het bedrijf

Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande taken kunnen uitvoeren. Zowel als junior of senior. Graag kijken we met jou naar de mogelijkheid van een duurzame samenwerking! Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Bovendien geloven wij in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s. Die ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we professionals graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. We bespreken dit graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Koen Bezemer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Koen Bezemer