Zoeken

Sociaal domein
filters wissen
02

vacatures projectleider sociaal domein

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures projectleider sociaal domein

De vacature projectleider sociaal domein vind je bij Maandag®! We zijn op zoek naar professionals met kennis van de WMO, Participatiewet en Jeugdwet. Bekijk alle vacatures projectleider sociaal domein!

Als projectleider werk je nauw samen met de teamleiders en programmamanager van het sociaal domein. Je stelt plannen op, vertaalt deze in een implementatieplan (mogelijke scenario’s) en implementeert deze in de dagelijkse uitvoering. Aan afwisseling dus geen gebrek!

Bovendien biedt werken bij Maandag® jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. En dat met de zekerheid van een dienstverband! Ook krijg je als professional voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en bieden we jou een opleiding-op-maat. Kortom, we hebben aandacht voor jou en denken graag met je mee over jouw verdere carrière! 

Hebben we je enthousiasme weten op te wekken? Neem dan zeker een kijkje bij onze actuele vacatures projectleider sociaal domein!