Zoeken

Sociaal domein
filters wissen
38

vacatures medewerker wijkteam

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures medewerker wijkteam

Bekijk online de vacature medewerker wijkteam bij Maandag®! We zijn op zoek naar professionals met hbo werk- en denkniveau (SPH, MWD, Social Work), die in het bezit zijn van een SKJ registratie en kennis hebben van de WMO, Participatiewet en Jeugdwet. Pas jij uitstekend in dit profiel? Bekijk dan snel de vacatures medewerker wijkteam!

Als medewerker wijkteam werk je samen met de bewoners aan de maatschappelijke, sociale en economische zelfredzaamheid. Eigen verantwoordelijkheid, eigen kracht en eigen netwerk zijn begrippen die dagelijks terugkomen in je functie. Het is jouw taak om bewoners op een manier te begeleiden dat er zo weinig mogelijk specialistische hulp nodig is. Kortom, een baan die er toe doet!

Is de functie als medewerker wijkteam op jouw lijf geschreven en lijkt het jou een mooie stap om via Maandag® kennis en ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers? Neem dan snel een kijkje bij onze actuele vacatures medewerker wijkteam!